- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σκρέκας: Έκπτωση για όλους τους καταναλωτές στο ηλεκτρικό ρεύμα
Ανεξάρτητα από το αν υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές
Ο Κώστας Σκρέκας, μιλώντας για ηλεκτρικό ρεύμα και αυξήσεις σε λογαριασμούς, είπε ότι όλοι οι καταναλωτές θα έχουν έκπτωση ανεξάρτητα από ληξιπρόθεσμες οφειλές.
Για το ηλεκτρικό ρεύμα και τις αυξήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος μίλησε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας. Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο κ. Σκρέκας πραγματοποίησε σύσκεψη με τους παρόχους ρεύματος για τις αυξήσεις στην ηλεκτρική ενέργεια.
Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ σήμερα Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 ο υπουργός Περιβάλλοντος ξεκαθάρισε ότι όλοι οι καταναλωτές που είναι συνδεδεμένοι με τη χαμηλή τάση, θα δουν έκπτωση στον λογαριασμό ρεύματος με βάση τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός από το βήμα της ΔΕΘ.
Διευκρίνισε, επίσης, ότι επιδότηση θα λάβουν όλοι οι καταναλωτές χαμηλής τάσης, υπογραμμίζοντας ότι η έκπτωση δεν εξαρτάται από το αν έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές.
Σύμφωνα με τον κ. Σκρέκα, το συγκεκριμένο μέτρο ισχύει μέχρι το τέλος του χρόνου, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση θεωρεί πως η ενεργειακή κρίση έχει παροδικά χαρακτηριστικά. Ωστόσο, σημείωσε ότι αν συνεχιστεί η αυξημένη τιμή στο ηλεκτρικό ρεύμα θα εξεταστεί ενδεχόμενη επέκταση.
Λογαριασμοί ρεύματος - Τι ζήτησε ο Κώστας Σκρέκας από τους παρόχους ενέργειας
Αναφερόμενος στις επαφές που είχε με τις ιδιωτικές εταιρείες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, ο κ. Σκρέκας επεσήμανε ότι τους κάλεσε να στηρίξουν τους καταναλωτές, γνωστοποιώντας πως ήδη ορισμένοι πάροχοι έχουν φτιάξει εκπτωτικά πακέτα.
Ζήτησε, παράλληλα, από τους παρόχους ρεύματος να είναι διακριτή για τους καταναλωτές η έκπτωση που κάνει η κυβέρνηση και η επιπλέον έκπτωση που κάνει ο πάροχος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέα παρέμβαση μετά τις αντιδράσεις για τα περί συνεργασίας με την ΕΛΑΣ
«Η ΕΛΑΣ μάζεψε ό,τι ρετάλι υπάρχει από τον ΣΥΡΙΖΑ»
Αιχμηρή απάντηση στις δηλώσεις του δημάρχου Αθηναίων που άνοιξε θέμα συνεργασίας με τον Αλέξη Τσίπρα
Τι ισχύει για τις λαϊκές αγορές
Σφοδρή κριτική του άλλοτε στενού του συνεργάτη
Μετά τις αναφορές του πρώην επικεφαλής της ΑΔΑΕ για τη δημοσιογραφία
Έφερε ως παράδειγμα τον δεύτερο γύρο των εκλογών του 2023 στον Δήμο Αθηναίων
Να προστατευθούν τα δικαιώματα και οι περιουσίες της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας
Παρέμβαση του πρώην προέδρου της ΑΔΑΕ κατά του δημοσιεύματος - Απάντηση του εκδότη σε υψηλούς τόνους
Το ακραίο τοξικό κλίμα που επικρατεί στον δημόσιο λόγο, αποτελεί βασικό παράγοντα της απογοήτευσης και της αποστροφής του εκλογικού σώματος από την κάλπη
Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Τα μέτρα για ακρίβεια, ενέργεια και μεταρρυθμίσεις
Ξεκινά η διαδικασία - Σχέδιο για σύγχρονο κόμβο logistics, ναυπηγικής και ενέργειας
Εντός Ιουνίου ξεκινά το πρόγραμμα των 500 εκατ. ευρώ - Κάλυψη δαπανών έως 95%
Πολιτική αντιπαράθεση μετά το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας
Η έγκριση βασίστηκε σε συγκοινωνιακή μελέτη και προκαταρκτική μελέτη βιωσιμότητας
Η ανάρτηση του υπουργού Δικαιοσύνης για τη σύγκρουση που ξέσπασε μετά το πρωτοσέλιδο του Documento
Συνάντηση με την Ειρήνη Πική στο Προεδρικό - Στο επίκεντρο η Έκθεση της Επιτροπής Σοφών
Ο επικεφαλής της Metron Analysis σχολιάζει τη διαμάχη - Προειδοποιεί για ανακατατάξεις στο πολιτικό σκηνικό
«Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής
«Ο Χωροταξικός και Πολεοδομικός Σχεδιασμός θα αποτελέσει την πιο σημαντική παρακαταθήκη του στην πατρίδα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.