- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σκρέκας: Έκπτωση για όλους τους καταναλωτές στο ηλεκτρικό ρεύμα
Ανεξάρτητα από το αν υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές
Ο Κώστας Σκρέκας, μιλώντας για ηλεκτρικό ρεύμα και αυξήσεις σε λογαριασμούς, είπε ότι όλοι οι καταναλωτές θα έχουν έκπτωση ανεξάρτητα από ληξιπρόθεσμες οφειλές.
Για το ηλεκτρικό ρεύμα και τις αυξήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος μίλησε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας. Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο κ. Σκρέκας πραγματοποίησε σύσκεψη με τους παρόχους ρεύματος για τις αυξήσεις στην ηλεκτρική ενέργεια.
Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ σήμερα Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 ο υπουργός Περιβάλλοντος ξεκαθάρισε ότι όλοι οι καταναλωτές που είναι συνδεδεμένοι με τη χαμηλή τάση, θα δουν έκπτωση στον λογαριασμό ρεύματος με βάση τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός από το βήμα της ΔΕΘ.
Διευκρίνισε, επίσης, ότι επιδότηση θα λάβουν όλοι οι καταναλωτές χαμηλής τάσης, υπογραμμίζοντας ότι η έκπτωση δεν εξαρτάται από το αν έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές.
Σύμφωνα με τον κ. Σκρέκα, το συγκεκριμένο μέτρο ισχύει μέχρι το τέλος του χρόνου, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση θεωρεί πως η ενεργειακή κρίση έχει παροδικά χαρακτηριστικά. Ωστόσο, σημείωσε ότι αν συνεχιστεί η αυξημένη τιμή στο ηλεκτρικό ρεύμα θα εξεταστεί ενδεχόμενη επέκταση.
Λογαριασμοί ρεύματος - Τι ζήτησε ο Κώστας Σκρέκας από τους παρόχους ενέργειας
Αναφερόμενος στις επαφές που είχε με τις ιδιωτικές εταιρείες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, ο κ. Σκρέκας επεσήμανε ότι τους κάλεσε να στηρίξουν τους καταναλωτές, γνωστοποιώντας πως ήδη ορισμένοι πάροχοι έχουν φτιάξει εκπτωτικά πακέτα.
Ζήτησε, παράλληλα, από τους παρόχους ρεύματος να είναι διακριτή για τους καταναλωτές η έκπτωση που κάνει η κυβέρνηση και η επιπλέον έκπτωση που κάνει ο πάροχος.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η επιλογή των σχολικών μονάδων καλύπτει και τις 13 Περιφέρειες της χώρας
Συνέντευξη του Περιφερειάρχη Αττικής στο περιοδικό Fortune Greece
Oι υπαχθείσες αιτήσεις βρίσκονται σε κατάσταση διαδοχής
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης υπογράμμισε ότι η πρόληψη και η άμεση κινητοποίηση είναι καθοριστικές
«Έχουμε ολιγωρήσει να δράσουμε αποφασιστικά», τόνισε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ
Συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Ελληνικό Μετρό και κατοίκων της περιοχής
Η απάντηση του υπουργού Υγείας στην αρχειοθέτηση των υποθέσεων των 7 βουλευτών της ΝΔ
Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η κυβέρνηση που θα προκύψει θα διαχειριστεί κρίσιμες διαπραγματεύσεις
«Οι συμπολίτες μου γνωρίζουν ότι η περιουσία μου δεν έχει αυξηθεί ούτε κατά ένα τετραγωνικό εκατοστό»
Πώς χρησιμοποιείται η ψηφιακή κάρτα
Με 15 η Κοινοβουλευτική Ομάδα
«Αναδεικνύεται όλη η αλήθεια για τον ΟΠΕΚΕΠΕ»
«Η αντιπολίτευση, με πρώτο το ΠΑΣΟΚ, έκανε λόγο για «κυβέρνηση υποδίκων»
«Η συγκεκριμένη υπόθεση αφορά έναν πραγματικό αγρότη, με πραγματική παραγωγή. Δεν αφορά ανύπαρκτη καλλιέργεια, εικονική δραστηριότητα ή παράνομη είσπραξη ενισχύσεων»
Συνομιλίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους για ενδιαφέροντα πράγματα, εντός κι εκτός επικαιρότητας - πάντα με βλέμμα λοξό
Στο αρχείο οι κατηγορίες για άλλους 7
Η φωτογραφία από βιβλιοπωλείο που ανήρτησε ο υπουργός Υγείας
Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται πρώτοι
Με 16 βουλευτές το κόμμα
Τι ώρα εμφανίζονται τα χρήματα στα ΑΤΜ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.