Πολιτικη & Οικονομια

Τσίπρας: Ο Πολάκης έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

«Του υπενθύμισα τη δέσμευσή του», αποκάλυψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παύλος Πολάκης
Παύλος Πολάκης © EUROKINNISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλυψε ότι ο Παύλος Πολάκης έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Την είδηση πως ο Παύλος Πολάκης έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού «έδωσε» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Open. Παράλληλα, επισήμανε πως όλοι οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν εμβολιαστεί.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή έχει αναλάβει το έργο να πείσουμε τους πολίτες για την ανάγκη των εμβολιασμών, κάτι που δεν μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση. Όλα του τα στελέχη, όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι σήμερα εμβολιασμένοι» σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Εμβολιασμός Πολάκη: Το sms στον Αλέξη Τσίπρα

Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από τον εμβολιασμό του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. «Οταν είχε ανακοινώσει οτι θα εμβολιαστεί τον Σεπτέμβριο, του υπενθύμισα ότι έχει κάνει μια δήλωση και μου είπε θα μείνω σε αυτή», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Χθές το απόγευμα μου έστειλε το sms με την εικόνα του εμβολιασμού και οτι έκανε την υπόσχεση του πράξη».

Οπως είπε ο Π. Πολάκης στον Αλ. Τσίπρα, «εγώ δεν είμαι αντιεμβολιαστής, εγώ ασκώ κριτική στα πλαίσια της επιστημονικής μου προσέγγισης».

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης είχε αναφέρει μέσα στο καλοκαίρι ότι θα αποφασίσει από Σεπτέμβριο για το εμβόλιο, με βάση τις μεταλλάξεις και τις επιπλοκές. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ