Πολιτικη & Οικονομια

Nέος υπουργός Πολιτικής Προστασίας: Aύριο στις 11:30 η ανακοίνωση

Επικρατέστερος για τη θέση ο Χρήστος Στυλιανίδης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης © EUROKINNISSIΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Aύριο στις 11:30, ο Γιάννης Οικονόμου θα ανακοινωθεί ο νέος υπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Αύριο, Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021, στις 11:30, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για την ολοκλήρωση του νέου κυβερνητικού σχήματος. δηλαδή την ηγεσία του νεοσύστατου Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας

Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου Τύπου.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, την ηγεσία του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας θα αναλάβει ο πρώην Επίτροπος της Κύπρου στην ΕΕ για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων, Χρήστος Στυλιανίδης.

Ποιος είναι ο Χρήστος Στυλιανίδης

Ο κ. Στυλιανίδης είναι 63 ετών, έχει σπουδάσει στη Σχολή Διακυβέρνησης του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ και στο παρελθόν έχει εκλεγεί βουλευτής και ευρωβουλευτής με το δεξιό κόμμα, Δημοκρατικός Συναγερμός, με το οποίο συμπορεύτηκε την περίοδο του Σχεδίου Ανάν. Νωρίτερα και όσο σπούδαζε στην Ελλάδα είχε σχέσεις με τη Νεολαία του ΚΚΕ Εσωτ., ενώ μετέπειτα στην Κύπρο κατασσόταν στους προερχόμενους από την Κεντροαριστερά νέους πολιτικούς, καθώς είχε συνεργαστεί και με τον Γιάννο Κρανιδιώτη στην προσπάθεια ένταξης της Κύπρου στην ΕΕ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ