Πολιτικη & Οικονομια

Νίκος Χαρδαλιάς: Τα νεότερα για την κατάσταση τής υγείας του

Η ανάρτηση της συζύγου του

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Νίκος Χαρδαλιάς: Ποια τα νεότερα για την κατάσταση υγείας του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας που υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, παραμένει στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείου «Αγία Όλγα», όπου μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (16/7) με ισχαιμικό επεισόδιο

Ο Νίκος Χαρδαλιάς νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και αναρρώνει μετά την τοποθέτηση δύο στεντ. Όπως έγινε γνωστό, ο υφυπουργός είχε υποστεί έμφραγμα στο παρελθόν. Οι γιατροί αυτή τη φορά έκριναν ότι θα πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο για ιατρική παρακολούθηση. Εχθές, Δευτέρα (16/8) ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες τον επισκέφτηκε στο νοσοκομείο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, αλλά και τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης. 

Νίκος Χαρδαλιάς: Το ιατρικό ανακοινωθέν

Το απόγευμα της Δευτέρας 16 Αυγούστου 2021, το νοσοκομείο «Αγία Όλγα» εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση υγείας του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά. 

«Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς. Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς. Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση», αναφέρει το νοσοκομείο. 

Νίκος Χαρδαλιάς: Η ανάρτηση τής συζύγου του στο Facebook

Η σύζυγος του Νίκου Χαρδαλιά, Γιώτα Παναγιωτοπούλου, θέλησε να απαντήσει στις δεκάδες ευχές που δέχθηκε για ταχεία ανάρρωση τού υφυπουργού, με μία ανάρτησή της στο Facebook. 

«Ο Νίκος είναι πολύ καλά. Συνεχίζουμε. Σας ευχαριστώ όλους από την ψυχή μου», έγραψε η Γιώτα Παναγιωτοπούλου. 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ