Πολιτικη & Οικονομια

Η Κόκκινη Γραμμή 490

41800-107233.jpg
Ρεπόρτερ
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
72425-145714.jpg

«Είμαστε σαν κι αυτές που χήρεψαν, μας θέλουν όλοι» είπε ο βουλευτής Γιώργος Νταβρής για τη... ζήτηση ανεξάρτητων βουλευτών σχετικά με τους 120 και τη ΔΕΗ.


Κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ υποκύπτουν στη γοητεία Ρέντζι!


Ο πρωθυπουργός ετοιμάζει συναντήσεις με τον Ιταλό ομόλογό του για θέματα ελάφρυνσης των σκληρών πολιτικών της Ε.Ε.


Αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας βολιδοσκοπεί τον Μ. Ρένζτι για επαφές το φθινόπωρο, ενόψει και των διαβουλεύσεων για το χρέος.


Σκοτώθηκαν στους ΑΝ.ΕΛ. Τέρενς Κουίκ και Ραχήλ Μακρή για το ποιός θα κάνει την πιο σκληρή δήλωση για τη ΔΕΗ. Ένα έχουμε να πούμε: η Ραχήλ δεν παίζεται!


Φοροελαφρύνσεις; Να τις ξεχάσει η κυβέρνηση, ήταν το μήνυμα από τις Βρυξέλλες, μετά τις αποφάσεις για τα αναδρομικά σε δικαστικούς, ένστολους.


Ναι, παίζει το σενάριο για εκλογές το φθινόπωρο, με την κυβέρνηση να ζυγίζει το δίλημμα «ποιος μπορεί καλύτερα να διαπραγματευτεί για το χρέος».


Μια φήμη ότι ο Γιώργος Κουμουτσάκος θα είναι, τελικά, ο εκλεκτός του πρωθυπουργού για τη θέση του Επιτρόπου στην Κομισιόν, προκάλεσε συναγερμό στους...ενδιαφερόμενους.


«Αλήθεια είναι, αλλά δεν είναι είδηση», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη για τη συνάντησή της με τον Κώστα Καραμανλή.


«Θα ήθελαν ο ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει αυτό που είναι, θα μας ήθελαν πιο νερόβραστους». Δημήτρης Παπαδημούλης, ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ.


Η ΔΑΚΕ-η συνδικαλιστική παράταξη της ΝΔ- έκανε την πιο σκληρή πρόταση για γενική απεργία τη μέρα ψήφισης του νόμου για τη ΔΕΗ, αλλά δεν πέρασε στη ΓΣΕΕ.


Συνεντεύξεις, γραπτός απολογισμός προς τους βουλευτές της ΝΔ, περιοδείες στη Β Αθηνών... Κωστής Χατζηδάκης, ο πιο δραστήριος πρώην υπουργός.


«Η Ελιά δεν μπορεί να υποκαταστήσει τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη» είπε η Φώφη Γεννηματά. Υπάρχει τέτοια στις μέρες μας;


Η τροπολογία για τις μεταγραφές φοιτητών κατατέθηκε από τον υπουργό στο νομοσχέδιο τις αλλαγές στο σωφρονιστικό και ποινικό κώδικα. Σωστός ο Αν. Λοβέρδος...


Οι μόνιμοι στο υπουργείο Δικαιοσύνης παίρνουν 25 εργάσιμες κανονική άδεια συν 10 εργάσιμες «δικαστική άδεια». Υπάρχουν και αυτά τα προνόμια-και κοστίζουν.


«Ξύπνησε ένα βράδυ ο κύριος Σαμαράς αφού έκανε την συνομιλία του με τον Θεό, πήρε στροφή 180 μοίρες στην πολιτική που ακολούθησε μέχρι το 2011». Νίκος Κιουτσούκης, γραμματέας ΓΣΕΕ.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ