Πολιτικη & Οικονομια

Κεφαλίδου για αξιολόγηση: Η ΝΔ υιοθετεί διατάξεις δικών μας Νόμων

«Η Νέα Δημοκρατία στο παρελθόν δεν ήταν έτοιμη. Καταψήφιζε»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Χαρά Κεφαλίδου
Η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Χαρά Κεφαλίδου © EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Χαρά Κεφαλίδου: Η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και την υιοθέτηση από τη ΝΔ διατάξεων παλαιότερων νόμων του ΠΑΣΟΚ.

Στο νομοσχέδιο για το νέο Σχολείο και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, που υπερψηφίστηκε την Τετάρτη (28/7) από τη Βουλή, αναφέρεται σε δήλωσή της η βουλευτής Δράμας και τομεάρχης Παιδείας του Κινήματος Αλλαγής, Χαρά Κεφαλίδου, σημειώνοντας ότι η ΝΔ με χρονοκαθυστέρηση υιοθετεί διατάξεις Νόμων που φέρουν την υπογραφή υπουργών του ΠΑΣΟΚ. 

«Θα μπορούσαμε με τόλμη να υπερασπιστούμε την πατρότητα ενός νόμου, που το πνεύμα του καλλιεργεί την αναγκαία κουλτούρα για το αύριο της χώρας. Στο παρελθόν, η Νέα Δημοκρατία δεν ήταν έτοιμη. Καταψήφιζε», αναφέρει η κ. Κεφαλίδου και υπογραμμίζει ότι «ως πολιτικός χώρος που πίστεψε στην αξιολόγηση, θα μπορούσαμε χωρίς βαρίδια, χωρίς να χαρίσουμε την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση σε κανέναν, να τιμήσουμε την ιστορία μας».

Ολόκληρη η δήλωση της Χαράς Κεφαλίδου

«Η αξιολόγηση στην εκπαίδευση ψηφίστηκε και από σήμερα είναι Νόμος του Κράτους.

Ως Κίνημα Αλλαγής, θα μπορούσαμε καλύτερα, περισσότερα, αποτελεσματικότερα, όπως σηματοδότησε η πορεία μας:

  • N 2525/1997 Γεράσιμος Αρσένης
  • Ν 2986/2002 Πέτρος Ευθυμίου
  • Ν 3848/2010 Άννα Διαμαντοπούλου

Θα μπορούσαμε με τόλμη να υπερασπιστούμε την πατρότητα ενός νόμου, που το πνεύμα του καλλιεργεί την αναγκαία κουλτούρα για το αύριο της χώρας. Στο παρελθόν, η Νέα Δημοκρατία δεν ήταν έτοιμη. Καταψήφιζε.

Σήμερα, με χρονοκαθυστέρηση, υιοθετεί διατάξεις εκείνων των Νόμων, των δικών μας. Ως πολιτικός χώρος που πίστεψε στην αξιολόγηση, θα μπορούσαμε χωρίς βαρίδια, χωρίς να χαρίσουμε την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση σε κανέναν, να τιμήσουμε την ιστορία μας».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ