Πολιτικη & Οικονομια

ΣΥΡΙΖΑ: Περιμέναμε η κ. Πελώνη να ζητήσει επιτέλους μία συγγνώμη

Ζητά εξηγήσεις γιατί η κυβέρνηση «αναγκάζεται να τινάξει την τουριστική σεζόν στον αέρα με νέα περιοριστικά μέτρα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία
ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στην Αριστοτελία Πελώνη μετά το σχόλιο για τον Αλέξη Τσίπρα -

Απάντηση στην ανακοίνωση της κυβερνητικής εκπροσώπου, Αριστοτελίας Πελώνη, σχετικά με την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για τα έκτακτα μέτρα που επιβλήθηκαν στη Μύκονο, δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, σημειώνοντας ότι «περιμέναμε η κ. Πελώνη αντί να βρίσει, να ζητήσει επιτέλους μία συγγνώμη».

«Με ποσοστό εμβολιασμού αρκετά πάνω από 90% στη Μύκονο και εφόσον υποτίθεται ότι γίνονται έλεγχοι στους τουρίστες που φτάνουν στο νησί, θα περιμέναμε η κα Πελώνη αντί να βρίζει να ζητήσει επιτέλους μια συγνώμη, να μας εξηγήσει πως ακριβώς τα έκανε η κυβέρνηση της πάλι μπάχαλο και αναγκάζεται να τινάξει την τουριστική σεζόν στον αέρα με νέα περιοριστικά μέτρα», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στην ανακοίνωσή του και προσθέτει: 

«Τέλος, αν αναζητά ψεύτες, μπορεί κάλλιστα να απευθυνθεί στον κ. Μητσοτάκη -αν τον πετύχει σε κανένα τριήμερο- που έχει πανηγυρίσει ότι νίκησε τον κορωνοϊο δέκα φορές και άλλες τόσες έχει ρίξει τη δημόσια υγεία και την οικονομία στα βράχια». 

Πελώνη: Ο κ. Τσίπρας δυσφημίζει διαρκώς τη χώρα στο εξωτερικό

«Κατά συρροήν ψεύτη που δυσφημίζει τη χώρα στο εξωτερικό», χαρακτηρίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζοντας την ανάρτησή του για την επιβολή έκτακτων μέτρων για την ανάσχεση της διασποράς του κορωνοϊού στη Μύκονο.
«Δεν υπάρχει δυσκολία με την οποία ο κ. Τσίπρας να μην χαίρεται. Ρίχνοντας και το τελευταίο φύλλο συκής, πλέον δεν μπορεί να το κρύψει. Το τουριστικό προϊόν της χώρας δεν είναι ξεσάλωμα χωρίς καμία τήρηση των υγειονομικών κανόνων. Είναι πρωτίστως η ασφάλεια επισκεπτών και κατοίκων. Κι αυτό είναι το μήνυμα που εκπέμπει η Ελλάδα» αναφέρει η κ. Πελώνη και προσθέτει:

«Το θυμίζουμε και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που εσχάτως κόπτεται για την τήρηση των μέτρων. Είναι ο ίδιος ακριβώς, που σε περίπτωση που δεν λαμβάνονταν μέτρα θα κατήγγειλε την κυβέρνηση για ολιγωρία».

Αφορμή για το σχόλιο της κ. Πελώνη είχε σταθεί ανάρτηση του, Αλέξη Τσίπρα, για την επιβολή έκτακτων μέτρων στη Μύκονο. Σε αυτήν, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωνε: 

«Το lockdown στη Μύκονο πιστοποιητικό της παταγώδους αποτυχίας. Στέλνει αρνητικό σήμα για το σύνολο του τουρισμού μας. Αν υπήρχε φιλότιμο, θα ακούγαμε μια συγνώμη για το πρόχειρο-χωρίς μέτρα άνοιγμα του τουρισμού. Αντί συγνώμης όμως, μόνο αυτοθαυμασμός και στοχοποίηση των πολιτών».

tsipras.jpg

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ