- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πελώνη: Ο Τσίπρας ο πιο διχαστικός πολιτικός της μεταπολίτευσης
Τσίπρας: Ανίκανη και επικίνδυνη να διαχειριστεί την πανδημία η κυβέρνηση Μητσοτάκη
Αριστοτελία Πελώνη: Το σχόλιο της κυβερνητικής εκπροσώπου για τον Αλέξη Τσίπρα - Τον χαρακτήρισε «τον πιο διχαστκικό πολιτικό της μεταπολίτευσης».
Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, χαρακτηρίζει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ως τον πιο διχαστικό πολιτικό της μεταπολίτευσης.
«Με την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Τσίπρας απλώς μας θύμισε ποιος πραγματικά είναι. Διχαστικός και τοξικός, αναπαράγει τις αθλιότητες των ενορχηστρωτών των επιθέσεων των υπογείων», τόνισε σε σχόλιό της η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, για την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Θεσσαλονίκη.
Επιπλέον, η κ. Πελώνη ανέφερε ότι «είναι αδιανόητο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κατηγορεί την κυβέρνηση ότι ανέχεται και υποθάλπει εγκλήματα παιδεραστίας, βιασμών και κακοποίησης» και κατέληξε: «Αλλά αυτός ήταν, αυτός είναι. Ο πιο διχαστικός πολιτικός της μεταπολίτευσης».
Τσίπρας: Ανίκανη και επικίνδυνη να διαχειριστεί την πανδημία η κυβέρνηση Μητσοτάκη
Ανίκανη και επικίνδυνη για τη διαχείριση της πανδημίας χαρακτήρισε την κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο ανοιχτό θέατρο της Νεάπολης, στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Δευτέρας 12 Ιουλίου 2021.
«Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη δεν αποδεικνύεται απλώς ανίκανη να διαχειριστεί μια τόσο κρίσιμη συνθήκη αλλά και επικίνδυνη. Είναι επικίνδυνη γιατί βάζει ιδεοληψίες, συμφέροντα και κέρδη πάνω από τις ζωές των ανθρώπων. Βρήκε την πανδημία ως ευκαιρία σε αυτές τις πρωτοφανείς συνθήκες για να υλοποιήσει ένα πρόγραμμα τόσο βαθιά τοξικό και κοινωνικά άδικο που μπροστά του θα ντρεπόταν ακόμα και η τρόικα», είπε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε:
«Η αβάσταχτη ελαφρότητα και ο κυβερνητικός ερασιτεχνισμός στη διαχείριση της πανδημίας να μη μας οδηγήσουν ξανά σε ένα τέταρτο lockdown. Aυτοί που λίγες μέρες πριν πανηγύριζαν για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο ότι νίκησαν οριστικά τον κορωνοϊό, είναι ικανοί να ξαναρίξουν τις ευθύνες στις πλάτες των πολιτών, να μεταθέσουν τις δικές τους ανεπάρκειες και την αδράνεια και τις λανθασμένες εκτιμήσεις στην ατομική ευθύνη και να διχάσουν τους πολίτες σε μια στιγμή που η κοινωνία μας χρειάζεται εμπιστοσύνη, ενότητα και αλληλεγγύη».
Ακόμη, ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε ότι μια σοβαρή πολιτεία θα έπρεπε να διευρύνει τη χρήση του εμβολίου "όχι με το βούρδουλα, όχι με απειλές, αλλά με λογική, με επιχειρήματα, με ηρεμία" ώστε "να νιώσει κάθε πολίτης από τον Έβρο ως την Κρήτη ότι απέναντι στον ιό δεν αναμετρώνται 11 εκατομμύρια ατομικές ευθύνες, αλλά μία, ενιαία συλλογική εθνική προσπάθεια. Υπό την ευθύνη μιας πολιτείας που έχει τον έλεγχο της κατάστασης, αλλά και το σχέδιο και τη βούληση να κάνει τα πάντα για να σωθούν ζωές και να μείνει όρθια η οικονομία μας».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρωθυπουργός συνέδεσε τον χώρο όπου γεννήθηκε η δημοκρατία με τη σύγχρονη τεχνολογική μετάβαση
Μετά από σύσκεψη έγινε στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών
«Πρόκειται για αντιπολίτευση υποδίκων;» αναρωτιέται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Παπαστεργίου: «Η ΤΝ χρειάζεται κανόνες που προστατεύουν τους πολίτες και απελευθερώνουν την καινοτομία»
Τι αναφέρουν στην επιστολή τους
Τι πρέπει να προσέξει πριν αποδεχτείτε αλλαγή στους όρους της μίσθωσης
Η επιλογή των σχολικών μονάδων καλύπτει και τις 13 Περιφέρειες της χώρας
Συνέντευξη του Περιφερειάρχη Αττικής στο περιοδικό Fortune Greece
Oι υπαχθείσες αιτήσεις βρίσκονται σε κατάσταση διαδοχής
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης υπογράμμισε ότι η πρόληψη και η άμεση κινητοποίηση είναι καθοριστικές
«Έχουμε ολιγωρήσει να δράσουμε αποφασιστικά», τόνισε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ
Συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Ελληνικό Μετρό και κατοίκων της περιοχής
Η απάντηση του υπουργού Υγείας στην αρχειοθέτηση των υποθέσεων των 7 βουλευτών της ΝΔ
Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η κυβέρνηση που θα προκύψει θα διαχειριστεί κρίσιμες διαπραγματεύσεις
«Οι συμπολίτες μου γνωρίζουν ότι η περιουσία μου δεν έχει αυξηθεί ούτε κατά ένα τετραγωνικό εκατοστό»
Πώς χρησιμοποιείται η ψηφιακή κάρτα
Με 15 η Κοινοβουλευτική Ομάδα
«Αναδεικνύεται όλη η αλήθεια για τον ΟΠΕΚΕΠΕ»
«Η αντιπολίτευση, με πρώτο το ΠΑΣΟΚ, έκανε λόγο για «κυβέρνηση υποδίκων»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.