Πολιτικη & Οικονομια

Πελώνη: Ο Τσίπρας ο πιο διχαστικός πολιτικός της μεταπολίτευσης

Τσίπρας: Ανίκανη και επικίνδυνη να διαχειριστεί την πανδημία η κυβέρνηση Μητσοτάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη
Η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη © EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Αριστοτελία Πελώνη: Το σχόλιο της κυβερνητικής εκπροσώπου για τον Αλέξη Τσίπρα - Τον χαρακτήρισε «τον πιο διχαστκικό πολιτικό της μεταπολίτευσης».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, χαρακτηρίζει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ως τον πιο διχαστικό πολιτικό της μεταπολίτευσης.

«Με την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Τσίπρας απλώς μας θύμισε ποιος πραγματικά είναι. Διχαστικός και τοξικός, αναπαράγει τις αθλιότητες των ενορχηστρωτών των επιθέσεων των υπογείων», τόνισε σε σχόλιό της η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, για την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον, η κ. Πελώνη ανέφερε ότι «είναι αδιανόητο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κατηγορεί την κυβέρνηση ότι ανέχεται και υποθάλπει εγκλήματα παιδεραστίας, βιασμών και κακοποίησης» και κατέληξε: «Αλλά αυτός ήταν, αυτός είναι. Ο πιο διχαστικός πολιτικός της μεταπολίτευσης».

Τσίπρας: Ανίκανη και επικίνδυνη να διαχειριστεί την πανδημία η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ανίκανη και επικίνδυνη για τη διαχείριση της πανδημίας χαρακτήρισε την κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο ανοιχτό θέατρο της Νεάπολης, στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Δευτέρας 12 Ιουλίου 2021.

Στιγμιότυπο από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη
Στιγμιότυπο από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη © ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ

«Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη δεν αποδεικνύεται απλώς ανίκανη να διαχειριστεί μια τόσο κρίσιμη συνθήκη αλλά και επικίνδυνη. Είναι επικίνδυνη γιατί βάζει ιδεοληψίες, συμφέροντα και κέρδη πάνω από τις ζωές των ανθρώπων. Βρήκε την πανδημία ως ευκαιρία σε αυτές τις πρωτοφανείς συνθήκες για να υλοποιήσει ένα πρόγραμμα τόσο βαθιά τοξικό και κοινωνικά άδικο που μπροστά του θα ντρεπόταν ακόμα και η τρόικα», είπε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε:

«Η αβάσταχτη ελαφρότητα και ο κυβερνητικός ερασιτεχνισμός στη διαχείριση της πανδημίας να μη μας οδηγήσουν ξανά σε ένα τέταρτο lockdown. Aυτοί που λίγες μέρες πριν πανηγύριζαν για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο ότι νίκησαν οριστικά τον κορωνοϊό, είναι ικανοί να ξαναρίξουν τις ευθύνες στις πλάτες των πολιτών, να μεταθέσουν τις δικές τους ανεπάρκειες και την αδράνεια και τις λανθασμένες εκτιμήσεις στην ατομική ευθύνη και να διχάσουν τους πολίτες σε μια στιγμή που η κοινωνία μας χρειάζεται εμπιστοσύνη, ενότητα και αλληλεγγύη».

Ακόμη, ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε ότι μια σοβαρή πολιτεία θα έπρεπε να διευρύνει τη χρήση του εμβολίου "όχι με το βούρδουλα, όχι με απειλές, αλλά με λογική, με επιχειρήματα, με ηρεμία" ώστε "να νιώσει κάθε πολίτης από τον Έβρο ως την Κρήτη ότι απέναντι στον ιό δεν αναμετρώνται 11 εκατομμύρια ατομικές ευθύνες, αλλά μία, ενιαία συλλογική εθνική προσπάθεια. Υπό την ευθύνη μιας πολιτείας που έχει τον έλεγχο της κατάστασης, αλλά και το σχέδιο και τη βούληση να κάνει τα πάντα για να σωθούν ζωές και να μείνει όρθια η οικονομία μας».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ