Πολιτικη & Οικονομια

Κικίλιας: Η Κρήτη πρέπει να είναι πρωτοπόρος στους εμβολιασμούς

Τι είπε για το πρόγραμμα κατ΄ οίκον εμβολιασμών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, στο Ρέθυμνο
Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, στο Ρέθυμνο

Στην Κρήτη βρέθηκε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας - Το εμβολιαστικό πρόγραμμα στο Ρέθυμνο και η ανάγκη επέκτασής του.

«Η Κρήτη είναι μπροστά, είναι πρωτοπόρος σε όλα και πρέπει να είναι πρωτοπόρος και στον εμβολιασμό», είπε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο.

«Θέλουμε να διευκολύνουμε τους συμπολίτες μας, έτσι ώστε να αυξήσουμε κι άλλο το ποσοστό των εμβολιασμένων, ειδικά των νέων ανθρώπων. Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος των μεταλλάξεων. Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος αυτή η πανδημία, που είναι μια τεράστια κρίση Δημόσιας Υγείας, να εξελιχθεί όπως εξελίσσεται και σε άλλες χώρες και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι», σημείωσε ο Βασίλης Κικίλιας και υπογράμμισε ότι η Κρήτη και ο Ν. Ρεθύμνης έχει συγκριτικό πλεονέκτημα σε ό,τι έχει να κάνει με τον τουρισμό. Μπορεί να έχει τουρισμό ακόμα και το φθινόπωρο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Νοέμβριο και παρακάτω. Είναι μια ευλογημένη περιοχή με εξαιρετικές κλιματολογικές συνθήκες και προσφέρει μια πολύ μεγάλη γκάμα από υπηρεσίες στους Έλληνες και ξένους τουρίστες που έρχονται εδώ.

Ο Βασίλης Κικίλιας αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα των κατ’ οίκον εμβολιασμών σε κατάκοιτους με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson. «Καλούμε και τους ιδιώτες γιατρούς του Νομού, να συμμετέχουν, να μπουν στις πλατφόρμες με την αποζημίωση την οποία θα πάρουν για να εμβολιάσουν τους συμπατριώτες μας, τους συμπολίτες μας που δεν μπορούν. Αυτή είναι η δουλειά μας και η αποστολή μας. Να είμαστε στην υπηρεσία του πολίτη».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ