Πολιτικη & Οικονομια

Καραμανλής για απόφαση ΣτΕ: Και μετρό και αρχαία στη Θεσ/νικη

Για οριστική δικαίωση κάνει λόγο ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΣΤΗ ΟΔΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
ΑΡΧΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΣΤΗ ΟΔΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ © ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

Κώστας Αχ. Καραμανλής: Η απόφαση του ΣτΕ οριστική δικαίωση της πολιτικής μας που εξασφαλίζει στη Θεσσαλονίκη και μετρό και αρχαία

«Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας αποτελεί την οριστική δικαίωση στην πράξη της πολιτικής μας, που είναι η μόνη που εξασφαλίζει στη Θεσσαλονίκη και Μετρό και Αρχαία» τονίζει σε δήλωση του ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής και προσθέτει: «Όπως συμφωνούν, άλλωστε, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο Δήμος, η Περιφέρεια, οι παραγωγικές δυνάμεις της πόλης και η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών.

Πλέον, δεν κοιτάμε πίσω. Δεν χάνουμε άλλο χρόνο, πόρους και ενέργεια με όσους προσπάθησαν αποτυχημένα να διχάσουν την πόλη. Προχωράμε, όλοι μαζί, για να γίνει πραγματικότητα αυτό το σπουδαίο έργο. Όλοι οι εμπλεκόμενοι πρέπει να κάνουν τα αδύνατα δυνατά, ώστε να καλύψουμε όσο γίνεται τον χρόνο που έκλεψαν από τη Θεσσαλονίκη οι προσφυγές, με στόχο να καταφέρουμε να ολοκληρωθεί το πιο σύγχρονο Μετρό της Ευρώπης.

Το Υπουργείο μας θα είναι συνεχώς πάνω από το έργο. Την επόμενη εβδομάδα, προγραμματίζουμε νέα επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη. Ήρθε η ώρα του Μετρό Θεσσαλονίκης.»

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ