Πολιτικη & Οικονομια

Η κόκκινη γραμμή 489

Η «αποστουρναροποίηση» στο Υπουργείο Οικονομικών συνεχίζεται από τον Γκίκα Χαρδούβελη

41800-107233.jpg
Ρεπόρτερ
ΤΕΥΧΟΣ 489
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
71809-159635.jpg

 Η «αποστουρναροποίηση» στο Υπουργείο Οικονομικών συνεχίζεται από τον Γκίκα Χαρδούβελη.


Η προσπάθεια του Μαξίμου να «φυτέψει» κάποιους δικούς του στο υπουργείο, μέχρι στιγμής δεν καρποφορεί.


Η Σοφία Βούλτεψη είναι πάντως ο «ενημερωτικός σύνδεσμος» μεταξύ πρωθυπουργού και υπουργού Οικονομικών. Πώς τα φέρνει η ζωή!


Ξανάρχισε ο πρωινός καφές στο Μαξίμου, με εκπροσώπους από τα υπουργεία, μετά τον ανασχηματισμό. Σε δουλειά να βρισκόμαστε.


Η δήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου έγινε πριν από τη συνάντηση των δύο. Σιγά μην περίμεναν τι θα έλεγαν. Με τέτοιες ζέστες...


Δηλαδή η συνάντηση του Π. Παναγιωτόπουλου με τον Κ. Γκιουλέκα και τον Θ. Δαβάκη αποτελεί γόνιμη συμβολή στο διάλογο για την Κεντροδεξιά;


Ατάκα βουλευτή της ΝΔ: «Σκάσατε με τον Κώστα Καραμανλή, που δεν μιλάει. Με το γκολ-πρόκριση της Εθνικής στους 16, τον άκουσε όλη η Ραφήνα».


Δεν θέλει να έχει και πολλά-πολλά ο Σταύρος Δήμας με «αυτή τη ΝΔ».


Η Μ. Δαμανάκη, αντίθετα, θέλει να είναι εκ νέου επίτροπος, δεν θα τη «χάλαγε» αν προτεινόταν και ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά, αν δεν κάτσει τίποτα, πάει για business στις ΗΠΑ.


Η συνέλευση των δασκάλων, με ψήφους 225 υπέρ έναντι 134 κατά, ψήφισε να διαγράφονται από τη ΔΟΕ όσοι διευθυντές ή περιφερειακοί σύμβουλοι δεχτούν να πάρουν μέρος στην αξιολόγηση.


«Είναι μια κυβέρνηση εθνικής ανάγκης, της οποίας ο ορίζοντας είναι μέχρι να βγάλουμε το κεφάλι από το νερό». Γιάννης Δατσέρης, πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.


Δεν αποκλείει την οικουμενική συνεργασία και ο βουλευτής της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης. Να κάνει δήλωση ο επόμενος.


Αν ο λαός μάς δώσει εντολή να κυβερνήσουμε, δεν θα τη γυρίσουμε πίσω, λέει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Παπαδημούλης.


Προσθέτει ο Δημ. Παπαδημούλης ότι θα γίνουν δεκτές προσφορές για συμμετοχή, στήριξη ή ανοχή. Πάνε οι εποχές του 2012.


«Στηρίζουμε την ελεύθερη πρόσβαση όλων των μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση... το δικαίωμα στον ελεύθερο χρόνο ενάντια στην εντατικοποίηση και τον ξέφρενο ανταγωνισμό». Από ανακοίνωση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.


Ποινικό αδίκημα το 40 ευρώ η ξαπλώστρα, είπε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γερ. Γιακουμάτος. Λέτε να τον δούμε στις παραλίες της Μυκόνου να ρίχνει πρόστιμα; 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ