Πολιτικη & Οικονομια

Γεωργιάδης: Αύριο εξετάζεται το όριο των 100 ατόμων σε δεξιώσεις

«Θέλουμε να πείσουμε τους ειδικούς να μην υπάρχει το όριο»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, διεμήνυσε πως αύριο, Τετάρτη 19 Μαΐου θα συζητηθεί το όριο των 100 ατόμων στις δεξιώσεις.

Για το όριο των 100 ατόμων στις δεξιώσεις των γάμων και των βαπτίσεων μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός τόνισε πως «θέλουμε να πείσουμε τους ειδικούς να μην υπάρχει το όριο των 100 ατόμων στα κτήματα», σημειώνοντας ότι το θέμα θα εξεταστεί αύριο, Τετάρτη 19 Μαΐου στην επιτροπή.

Φυσικά, ξεκαθάρισε ότι το θέμα για «χορό στην πίστα θα εξεταστεί πολύ αργότερα», ενώ αποκάλυψε ότι «για τις δεξιώσεις θα εισηγηθούμε να υπάρχει μουσική όχι χορός».

Όσον αφορά την ενίσχυση στην εστίαση, ο κ. Γεωργιάδης διευκρίνισε πως «όσοι κάνουν αίτηση επιτυχώς θα πάρουν τα χρήματά τους μέσα σε 4 εβδομάδες», σημειώνοντας ότι έχουν προθεσμία μέχρι τις 31 Ιουλίου.

Ως προς στο πρόγραμμα για την ενίσχυση του τουρισμού ανέφερε ότι «μπορεί και σήμερα να έρθει η έγκριση από την ΕΕ», ενώ θα είναι «γενναία και μη επιστρεπτέα».

Τέλος, ερωτηθείς για τον αριθμό των self test που είναι υποχρεωτικά ανά εβδομάδα, υπογράμμισε ότι «οι λοιμωξιολόγοι θέλουν δυο τεστ την εβδομάδα», ωστόσο «στα πρακτικά της επιτροπής αναφέρεται "ένα υποχρεωτικό τεστ, αλλά συνίσταται δυο».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ