Πολιτικη & Οικονομια

Σταύρος Καφούνης: Nα συνεχίσουμε τη στοχευμένη στήριξη

Σύντομη ενημέρωση για την αγορά και τους καταναλωτές από τον Εμπορικό Σύλλογο της Αθήνας και την ATHENS VOICE

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης
© ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Τι δήλωσε με αφορμή την οριστική κατάργηση των περιοριστικών μέτρων ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Αθήνας, Σταύρος Καφούνης

Αυξάνονται οι προσδοκίες του εμπορικού κόσμου της Αθήνας με την σταδιακή αλλά σταθερή επαναφορά στην κανονικότητα μετά και την άρση των περιορισμών του clickaway και του clickinside.

Με αφορμή την οριστική κατάργηση των περιοριστικών μέτρων ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Αθήνας Σταύρος Καφούνης δήλωσε ότι «το εμπόριο, όπως και το σύνολο της κοινωνίας, πλήρωσε ακριβά τους συνεχόμενους περιορισμούς και τις απαγορεύσεις. Είμαι βέβαιος ότι πλέον αφήσαμε τα δύσκολα πίσω, οφείλουμε όμως για το διάστημα που απομένει μέχρι την οριστική αποδρομή της πανδημίας να συνεχίσουμε τη στοχευμένη στήριξη σε όσους έχουν ανάγκη. Επιβάλλεται όμως όλοι μαζί, επαγγελματίες, καταναλωτές και επισκέπτες, να συνεχίσουμε να συνεισφέρουμε με το ίδιο αίσθημα ευθύνης που επιδείξαμε έως σήμερα, ώστε η πορεία προς την οριστική λύση να επιταχυνθεί». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι αύριο Σάββατο 15 Μαΐου τα εμπορικά καταστήματα της Αθήνας θα διαθέτουν μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε δελεαστικές τιμές, στο πλαίσιο της ενδιάμεσης εαρινής εκπτωτικής περιόδου. Ο Εμπορικός Σύλλογος της Αθήνας σας εύχεται καλές και ασφαλείς αγορές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ