Πολιτικη & Οικονομια

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αυτοψία στον Ισθμό της Κορίνθου (βίντεο)

Ενημερώθηκε για τα έργα αποκατάστασης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυριάκος Μητσοτάκης - Πήγε στον Ισθμό της Κορίνθου - Ενημερώθηκε για την πορεία των έργων
Κυριάκος Μητσοτάκης - Πήγε στον Ισθμό της Κορίνθου - Ενημερώθηκε για την πορεία των έργων © EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε στον Ισθμό της Κορίνθου, όπου ενημερώθηκε για την τεχνική λύση και τα έργα που γίνονται προκειμένου να σταματήσουν οι κατολισθήσεις.

Στον Ισθμό της Κορίνθου βρέθηκε το Σάββατο 17 Απριλίου 2021, το πρωί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Σημειώνεται ότι η διώρυγα της Κορίνθου παραμένει κλειστή επ' αόριστον.

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τα έργα αποκατάστασης, προκειμένου να αποκατασταθεί η κυκλοφορία των πλοίων στη συγκεκριμένη θαλάσσια οδό. Στον Ισθμό της Κορίνθου έχουν σημειωθεί επανειλημμένα κατολισθήσεις, με αποτέλεσμα να προκληθούν προβλήματα στην ομαλή διέλευση των πλοίων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνομιλίες με τους αρμόδιους φορείς, παρουσία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, για την τεχνική λύση που βάζει τέλος στην πτώση βράχων και φερτών υλικών.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατό, προκειμένου οι εργασίες να επισπευσθούν, ώστε σύντομα να παραδοθεί και πάλι η διώρυγα της Κορίνθου στην κυκλοφορία.

Στη Διώρυγα της Κορίνθου ο Μητσοτάκης

Δείτε τις εικόνες που δημοσιεύει η EUROKINISSI από την αυτοψία Μητσοτάκη στον Ισθμό της Κορίνθου:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τα έργα στον Ισθμό της Κορίνθου

Η διώρυγα της Κορίνθου παραμένει κλειστή μετά τις κατολισθήσεις, καθώς συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης - Στη φωτογραφία η επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον Ισθμό

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ