Πολιτικη & Οικονομια

Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Προτεραιότητα όλων οι ασφαλείς αγορές

Ενημέρωση για την αγορά και τους καταναλωτές

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σύντομη ενημέρωση για την αγορά και τους καταναλωτές, από τον Εμπορικό Σύλλογο της Αθήνας και την ATHENS VOICE.

Με γεμάτα τα ράφια, περιμένουν τους καταναλωτές αυτό το Σαββατοκύριακο, τα εμπορικά καταστήματα της πρωτεύουσας και ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ενημερώνει τους καταναλωτές για τον τρόπο λειτουργίας της αγοράς και όσα χρειάζεται να έχουν υπόψη τους.

«Όσοι επισκεφθείτε τα καταστήματα της πόλης θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων σε ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Και προστίθεται: «Από το Σύνταγμα μέχρι το Μοναστηράκι και από τα Πατήσια μέχρι το Κολωνάκι, τα καταστήματα διαθέτουν μια ευρεία γκάμα αγαθών για κάθε γούστο και βαλάντιο. Μαζί με τις αγορές σας μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, που μπορείτε να προμηθευτείτε από ένα κατάστημα take away».

«Μην ξεχνάτε όμως, ότι προτεραιότητα όλων θα πρέπει να είναι οι ασφαλείς αγορές και η διαφύλαξη της υγείας μας. Για αυτό κάνουμε τις αγορές μας, τηρώντας, με ευλάβεια, όλα τα μέτρα προσωπικής υγιεινής και προστασίας. Φοράμε σωστά την μάσκα μας, χρησιμοποιούμε αντισηπτικό για τα χέρια μας και φυσικά τηρούμε τις αποστάσεις από τους υπόλοιπους καταναλωτές» αναφέρεται ακόμη.

 

Ωράριο καταστημάτων το Σάββατο - Τι ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών

Στο ίδιο κείμενο επισημαίνεται ότι «με σύμμαχο την καλή διάθεση, ο Εμπορικός Σύλλογος της Αθήνας σας εύχεται καλές αγορές».

«Και μην ξεχνάτε τα καταστήματα θα είναι προαιρετικά ανοιχτά έως τις 8 και 30 το βράδυ του Σαββάτου. Καλό Σαββατοκύριακο!» καταλήγει η ανακοίνωση με αφορμή την επαναλειτουργία των εμπορικών καταστημάτων της πόλης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site του Εμπορικού Συλλόγου της Αθήνας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις