Πολιτικη & Οικονομια

Παναγούλης -Νέα Σμύρνη: Ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε πολίτες απ’ όλη την Αθήνα

«Πήρε το ρίσκο ο Τσίπρας, αίσχος και ντροπή» ανέφερε ο πρώην βουλευτής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέα Σμύρνη - Επεισόδια: Αστυνομικός πεσμένος στο έδαφος μετά τον ξυλοδαρμό του από διαδηλωτές
Νέα Σμύρνη - Επεισόδια: Αστυνομικός πεσμένος στο έδαφος μετά τον ξυλοδαρμό του από διαδηλωτές © ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ

Αναφορά στα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη κάνει ο Στάθης Παναγούλης, επισημαίνοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε πολίτες από όλη την Αθήνα» και ο «Τσίπρας πήρε το ρίσκο».

Δριμεία κριτική κατά του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ ασκεί ο Στάθης Παναγούλης, με ανάρτησή του στο Twitter.

Ο πρώην βουλευτής σχολιάζει τα βίαια επεισόδια στη Νέα Σμύρνη και τις εικόνες συνωστισμού στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την αστυνομική βία πριν από τις άγριες συμπλοκές κατά τη διάρκεια των οποίων ένας αστυνομικός ξυλοκοπήθηκε από διαδηλωτές.

Η νέα διαδήλωση στη Νέα Σμύρνη και τα βίαια επεισόδια που ακολούθησαν, έγιναν την ώρα που ο δείκτης θετικότητας του κορωνοϊού στην Ελλάδα έχει φθάσει στο 5,35%. Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 3.215 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο και «μαύρο» ρεκόρ στην Αττική με 1.572 νέες μολύνσεις Covid-19. Οι διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ αυξήθηκαν στους 484, με την πίεση στο Σύστημα Υγείας να εντείνεται ακόμα περισσότερο.

«Κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ σε όλους τους δήμους της Αττικής, ήταν η σημερινή συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη. Πιο συγκεκριμένα, κλήθηκαν μέλη από Γλυφάδα, Αλιμο, Ελληνικό, Παλαιό Φάληρο, Ηλιούπολη, Καλλιθέα, Μοσχάτο και από δήμους του Πειραιά» αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο Στάθης Παναγούλης.

Αφού κάνει λόγο για «αίσχος και ντροπή του ΣΥΡΙΖΑ», στη συνέχεια εξαπολύει προσωπική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής του κόσμου εν μέσω έξαρσης της πανδημίας κορωνοϊού.

«Έτσι ξέρει ο Τσίπρας να κάνει αντιπολίτευση, με συγκεντρώσεις για τον Κουφοντίνα και σαν τη σημερινή… Γι' αυτό φτάσαμε στην Αττική να έχουμε 1.500 κρούσματα» προσθέτει, καταλήγοντας: «Πήρε το ρίσκο ο Τσίπρας για τη μεταδοτικότητα λόγω Covi-19 (όπως εξάλλου δήλωσε πρόσφατα).

Υπενθυμίζεται ότι σε παλαιότερη συνέντευξή του στον Alpha ο Αλέξης Τσίπρας είχε απαντήσει σε ερώτηση για τις διαδηλώσεις, ξεκαθαρίζοντας ότι δέχεται το ρίσκο να κολλήσουν κορωνοϊό διαδηλωτές.

«Βεβαίως, δέχομαι το ρίσκο και γι' αυτό θεωρώ ότι το ορθό θα ήταν η κυβέρνηση να μην φέρει τέτοια νομοσχέδια που εγείρουν σοβαρές κοινωνικές αντιδράσεις μέσα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, μέσα στην πανδημία» είχε πει. Η συγκεκριμένη δήλωση Τσίπρα είχε προκαλέσει νέα πολιτική αντιπαράθεση με την κυβέρνηση.

Νέα Σμύρνη - Επεισόδια: Η ανάρτηση του Στάθη Παναγούλη για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα

Κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ σε όλους τους δήμους της Αττικής, ήταν η σημερινή συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη. Πιο συγκεκριμένα, κλήθηκαν μέλη από Γλυφάδα, Αλιμο, Ελληνικό, Παλαιό Φάληρο, Ηλιούπολη, Καλλιθέα, Μοσχάτο και από δήμους του Πειραιά... Ετσι ξέρει ο Τσίπρας να κάνει αντιπολίτευση, με συγκεντρώσεις για τον Κουφοντίνα και σαν την σημερινή… Γι' αυτό φτάσαμε στην Αττική να έχουμε 1.500 κρούσματα, όπως σήμερα. ΠΗΡΕ ΤΟ ΡΙΣΚΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓIA TH METAΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΟΓΩ COVID-19 (όπως εξάλλου δήλωσε πρόσφατα) … ΑΙΣΧΟΣ… ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ…

stathis-panagoulis-nea-smyrni-epeisodia-astynomikos.png

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ