Πολιτικη & Οικονομια

ΣΥΡΙΖΑ για διαδηλώσεις: «Σε πανικό ο Μητσοτάκης»

«Είναι ο μόνος υποκινητής της οργής των πολιτών» αναφέρει η Κουμουνδούρου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου
Τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου/ © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του για τις διαδηλώσεις δηλώνει ότι ο «Μητσοτάκης είναι ο μόνος υποκινητής της οργής των πολιτών».

«Ο μόνος υποκινητής της οργής των πολιτών είναι ο κ. Μητσοτάκης», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε απάντησή του στη δήλωση του πρωθυπουργού.

«Ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται σε πανικό από την ανικανότητα της κυβέρνησής του. Αυτό όμως δεν τον δικαιολογεί να γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνος για τη Δημοκρατία», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και προσθέτει ότι «ο μόνος που έχει τη δύναμη να ξεσηκώνει πολίτες -και μάλιστα ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης- σε κινητοποιήσεις, εν μέσω lockdown, είναι ο ίδιος και η πολιτική του».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις διαδηλώσεις

«Ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται σε πανικό από την ανικανότητα της κυβέρνησής του. Αυτό όμως δεν τον δικαιολογεί να γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνος για τη Δημοκρατία.

» Τον ενημερώνουμε ότι ο μόνος που έχει τη δύναμη να ξεσηκώνει πολίτες -και μάλιστα ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης- σε κινητοποιήσεις, εν μέσω λοκντάουν, είναι ο ίδιος και η πολιτική του. Είναι η υποκρισία του και ο αυταρχισμός του.

» Άφησε τα νοσοκομεία τόσους μήνες ανοχύρωτα, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές δίχως στήριξη. Και τώρα έχει το θράσος να ρίχνει την ευθύνη στον Αλέξη Τσίπρα.

» Οδήγησε την κοινωνία στο πιο αυστηρό, μακροχρόνιο και αποτυχημένο λοκντάουν σε όλη την Ευρώπη. Και τώρα έχει το θράσος να ρίχνει την ευθύνη στον Αλέξη Τσίπρα.

» Όταν όμως ο ίδιος προκαλεί με κορωνοπάρτι στην Ικαρία και την ίδια στιγμή δίνει εντολή να τρομοκρατούν και να ξυλοκοπούν οικογένειες με μικρά παιδιά και νέους στις πλατείες, ας μην ψάχνει στους πολιτικούς του αντιπάλους για υποκινητές της οργής των πολιτών. Ο ίδιος είναι ο μόνος υποκινητής».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ