Πολιτικη & Οικονομια

Λεωνίδας Γρηγοράκος: Πήρε εξιτήριο μετά τη νοσηλεία για κορωνοϊό

«Δεν υπάρχουν λόγια να ευχαριστήσω γιατρούς και νοσηλευτές»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Σωτηρία» μετά τη νοσηλεία του για κορωνοϊό, ευχαριστώντας γιατρούς και νοσηλευτές.

Από το νοσοκομείο «Σωτηρία» πήρε εξιτήριο ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος νοσηλευόταν με κορωνοϊό.

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος έδωσε πολύμηνη μάχη με τον κορωνοϊό και χρειάστηκε να διασωληνωθεί στη ΜΕΘ.

Υπενθυμίζεται ότι είχε γίνει η εισαγωγή του στις 17 Δεκεμβρίου 2020, έχοντας διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό. Εκεί, οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη διασωλήνωσή του. Όταν τελικά αποσωληνώθηκε, μεταφέρθηκε σε ειδικό θάλαμο του νοσοκομείου «Σωτηρία», όπου και παρέμεινε μέχρι τελικά να πάρει το εξιτήριο.

Όπως μετέδωσε το OPEN, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος μεταφέρεται σε κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα κινητικά προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί ως απόρροια της μακροχρόνιας νοσηλείας του στην Εντατική.

Λεωνίδας Γρηγοράκος - Κορωνοϊός: Το «ευχαριστώ» σε γιατρούς και νοσηλευτές στις πρώτες του δηλώσεις μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Σε δήλωσή του ο Λεωνίδας Γρηγοράκος ευχαρίστησε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, κάνοντας λόγο για «ήρωες».

«Ευχαριστώ πολύ, μέσα από την καρδιά μου, την καθηγήτρια Αντωνία Κουτσούκου και το προσωπικό (ιατρικό, νοσηλευτικό, βοηθητικό) της Πανεπιστημιακής ΜΕΘ στο "Σωτηρία", για την άριστη περίθαλψη τους 2 μήνες της νοσηλείας μου. Δεν υπάρχουν λόγια να τους ευχαριστήσω» ανέφερε ο πρώην υπουργός.

Και πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι αυτοί είναι ήρωες. Ήταν μια μακρά και δύσκολη νοσηλεία. Το ΕΣΥ ανταποκρίθηκε πλήρως στις απαιτήσεις αυτές. Εχοντας πίστη στον Θεό, μπόρεσα και το ξεπέρασα. Εύχομαι όλοι οι ασθενείς που νοσηλεύονται, να έχουν καλή έκβαση. Να γίνουν γρήγορα καλά».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις