- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σακελλαροπούλου: Η συνάντηση με την κυρά Ρήνη στην Κίναρο
«Συμβολίζει τα φετινά Χριστούγεννα με έναν τρόπο. Είναι μοναχική και γενναία»
Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφτηκε την Κίναρο και συναντήθηκε με την Ειρήνη Κατσοτούρχη, τη μοναδική κάτοικοι του νησιού.
Με την κυρά Ρήνη στην Κίναρο είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετέβη την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020 στην Κίναρο, όπου συναντήθηκε με τη μοναδική κάτοικο του νησιού, την Ειρήνη Κατσοτούρχη.
Την Κατερίνα Σακελλαροπούλου συνόδευε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέμεινε στο νησί για δυο ώρες, κατά τη διάρκεια των οποίων συζήτησε με την κα Κατσοτούρχη για την καθημερινότητά της. Προτού την αποχαιρετήσει είπε τα εξής:
«Παραμονές Χριστουγέννων, βρισκόμαστε, πολύ λίγοι από εμάς στην Κίναρο, συντροφιά με την κυρά Ρήνη. Σκεφτήκαμε ότι τα φετινά, ειδικά, Χριστούγεννα, είναι ο κατάλληλος προορισμός, γιατί η κυρά Ρήνη συμβολίζει τα φετινά Χριστούγεννα με έναν τρόπο. Είναι μοναχική και γενναία η ίδια. Κάπως έτσι καλούμαστε να είμαστε όλοι εμείς, με τις ιδιαίτερες συνθήκες που ζούμε».
Και πρόσθεσε: «Πριν λίγο μας είπε: "Εγώ είμαι σε καραντίνα τόσα χρόνια". Βέβαια η δική της καραντίνα είναι μαγική. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαστε σήμερα εδώ και της κρατήσαμε λίγο συντροφιά. Και ακριβώς αυτό το μήνυμα θα θέλαμε να δώσουμε σε όλους».
«Καλά Χριστούγεννα, από μια άκρη της Ελλάδας, στο Αιγαίο. Να είμαστε καλά όλοι κι εσείς κυρίως κυρά Ρήνη να είστε καλά, να φυλάτε το νησί μας» κατέληξε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου από την Κίναρο.
Λίγο πριν αναχωρήσει από την Κίναρο, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε το Μνημείο των Πεσόντων Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η φωτογραφία από βιβλιοπωλείο που ανήρτησε ο υπουργός Υγείας
Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται πρώτοι
Με 16 βουλευτές το κόμμα
Τι ώρα εμφανίζονται τα χρήματα στα ΑΤΜ
Η ώρα που πληρώνονται οι δικαιούχοι
Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον Τσίπρα για προμελετημένο σχέδιο διάλυσης
Τα νέα εισοδηματικά κριτήρια
Ο γρίφος της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας: «Τι είναι καλοκαίρι για τα παιδιά και λύση για τους γονείς;»
Παρέμβαση στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για την Παιδεία
«Η ενίσχυση του Λ.Σ. και η ασφάλεια του πολίτη είναι στον πυρήνα της πολιτικής μας»
Οι προθεσμίες εκπνέουν σύντομα και η διαδικασία επιλογής είναι αυστηρή
Επίθεση προς Φάμελλο τον οποίον κατηγόρησε για «μικρότητα και αναξιοπρέπεια»
Tι υποστήριξε γιατρός των ΤΕΠ
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καταδίκασε τις πρόσφατες επιθέσεις κατά αμάχων στο Κίεβο
Παραδόθηκε το σκάφος «Σύρνα» του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής
Την ίδια ημέρα θα συνεδριάσει και η Κεντρική Επιτροπή
Έργα-μαμούθ 1 δισ. ευρώ στην Ανατολική Αττική
Φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια από τις δολοφονίες του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού
Ποια ανοίγουν και ποια θα παραμείνουν κλειστά
Τι θα γίνει με τα εισοδηματικά κριτήρια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.