Πολιτικη & Οικονομια

Σακελλαροπούλου: Η συνάντηση με την κυρά Ρήνη στην Κίναρο

«Συμβολίζει τα φετινά Χριστούγεννα με έναν τρόπο. Είναι μοναχική και γενναία»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου περπατά στην Κίναρο μαζί με την κυρά Ρήνη (Ειρήνη Κατσοτούρχη), τη μοναδική κάτοικο του ακριτικού νησιού στο Αιγαίο
Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου περπατά στην Κίναρο μαζί με την κυρά Ρήνη (Ειρήνη Κατσοτούρχη), τη μοναδική κάτοικο του ακριτικού νησιού στο Αιγαίο © EUROKINISSI/ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφτηκε την Κίναρο και συναντήθηκε με την Ειρήνη Κατσοτούρχη, τη μοναδική κάτοικοι του νησιού.

Με την κυρά Ρήνη στην Κίναρο είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετέβη την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020 στην Κίναρο, όπου συναντήθηκε με τη μοναδική κάτοικο του νησιού, την Ειρήνη Κατσοτούρχη.

Την Κατερίνα Σακελλαροπούλου συνόδευε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέμεινε στο νησί για δυο ώρες, κατά τη διάρκεια των οποίων συζήτησε με την κα Κατσοτούρχη για την καθημερινότητά της. Προτού την αποχαιρετήσει είπε τα εξής:

«Παραμονές Χριστουγέννων, βρισκόμαστε, πολύ λίγοι από εμάς στην Κίναρο, συντροφιά με την κυρά Ρήνη. Σκεφτήκαμε ότι τα φετινά, ειδικά, Χριστούγεννα, είναι ο κατάλληλος προορισμός, γιατί η κυρά Ρήνη συμβολίζει τα φετινά Χριστούγεννα με έναν τρόπο. Είναι μοναχική και γενναία η ίδια. Κάπως έτσι καλούμαστε να είμαστε όλοι εμείς, με τις ιδιαίτερες συνθήκες που ζούμε».

Και πρόσθεσε: «Πριν λίγο μας είπε: "Εγώ είμαι σε καραντίνα τόσα χρόνια". Βέβαια η δική της καραντίνα είναι μαγική. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαστε σήμερα εδώ και της κρατήσαμε λίγο συντροφιά. Και ακριβώς αυτό το μήνυμα θα θέλαμε να δώσουμε σε όλους».

Η Ειρήνη Κατσοτούρχη (κυρά Ρήνη), μοναδική κάτοικος στην Κίναρο και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου
© EUROKINISSI/ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου με την κυρά Ρήνη στην Κίναρο
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου με την κυρά Ρήνη στην Κίναρο © EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ

«Καλά Χριστούγεννα, από μια άκρη της Ελλάδας, στο Αιγαίο. Να είμαστε καλά όλοι κι εσείς κυρίως κυρά Ρήνη να είστε καλά, να φυλάτε το νησί μας» κατέληξε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου από την Κίναρο.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου μπροστά στο Μνημείο των Πεσόντων Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού στην Κίναρο
© EUROKINISSI/ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ

Λίγο πριν αναχωρήσει από την Κίναρο, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε το Μνημείο των Πεσόντων Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ