Πολιτικη & Οικονομια

Χρ. Αυγή: Πέντε σήμερα στις ανακρίτριες

Και τρεις φυλακισμένοι αύριο στη Βουλή

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο προσωρινά κρατούμενος για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης κ. Γιώργος Γερμενής και οι κ. Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Πολύβιος Ζησιμόπουλος, Αντώνης Γρέγος και Κώστας Μαρμπαρούσης, άπαντες βουλευτές της Χρ. Αυγής, καταθέτουν σήμερα στις ανακρίτριες που χειρίζονται τις δικογραφίες των υποθέσεων τους.

Λεπτομερέστερα, ο πρώτος καλείται σε συμπληρωματική απολογία για παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ οι υπόλοιποι για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Δικαστικοί κύκλοι εκτιμούν ότι και οι πέντε πρόκειται να ζητήσουν προθεσμία για να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Αύριο αναμένονται στη Βουλή, μετά από σχετική άδεια, οι προφυλακισμένοι βουλευτές κ. Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός, προκειμένου να μιλήσουν στη συζήτηση για την άρση της ασυλίας τους.

Εξάλλου, χτες απολογήθηκε ο ήδη προφυλακισμένος κ. Στάθης Μπούκουρας, πρώην βουλευτής της Χρ. Αυγής και τώρα ανεξάρτητος.

Μ.Φ.