- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
ΝΔ: Νοίκιασε ο κ. Τσίπρας βίλα στο Σούνιο, από ποιoν και πόσο;
Η διάψευση της Κουμουνδούρου, η αντίδραση της Πειραιώς
Νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά αυτή τη φορά με δημοσιεύματα που θέλουν τον Αλέξη Τσίπρα να μετακόμισε σε βίλα στο Σούνιο
Ερώτημα για το αν ο κ. Τσίπρας «νοίκιασε βίλα στο Σούνιο» απευθύνει η ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέχεια της ανακοίνωσης με την οποία η αξιωματική αντιπολίτευση διέψευσε τα σχετικά δημοσιέυματα.
Ειδικότερα, η διάψευση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσε την αντίδραση της Πειραιώς, σε ανακοίνωσή της οποίας αναφέρονται τα εξής:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του, ως απάντηση σε δημοσιεύματα, μας πληροφορεί ότι ο κ. Τσίπρας δεν μετακομίζει. Στην ανακοίνωση αυτή λέει διάφορα χαριτωμένα, αλλά αποφεύγει να απαντήσει σε ένα ουσιαστικό ερώτημα: Νοίκιασε ο κ. Τσίπρας βίλα στο Σούνιο, σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές της Αττικής, από ποιόν και με ποιό μίσθωμα;» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ και προσθέτει «αναμένουμε τη συμπληρωματική ανακοίνωση».
Τι λένε πηγές της Κουμουνδούρου
Επειδή από χθες δημοσιεύματα τόσο στα Παραπολιτικά όσο και στο in.gr, έβγαλαν από τη κοιλιά τους πως ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήθεν αγόρασε σπίτι στα Λεγραινά, δήθεν μετακόμισε από τη «λαϊκή Κυψέλη» και διαφορά αλλά τραγελαφικά, ενδεχομένως μήπως και καλύψουν το βατερλό της Πάρνηθας, τους ενημερώνουμε ότι εάν θέλουν μπορούν να περάσουν από το σπίτι του στην Κυψέλη για καφεδάκι και κουραμπιέδες.
Μπορεί έτσι κάπως να γλυκαθούν και να ανακαλύψουν ότι η δημοσιογραφία των fake news έχει κοντά ποδάρια».
Τι έλεγαν τα δημοσιεύματα
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρώην πρωθυπουργός μετακόμισε από την πολυκατοικία της Κυψέλης σε βίλα στα Λεγραινά, πριν περίπου ένα μήνα. Για προφανείς λόγους ενημερώθηκε αρμοδίως το αρχηγείο της Αστυνομίας προκειμένου στο σπίτι να υπάρχει 24ωρη σκοπιά και την ευθύνη της φύλαξης έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα της Λαυρεωτικής, ανέφεραν τα ίδια δημοσιεύματα.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.