Πολιτικη & Οικονομια

Γεωργιάδης: Σύντομα η λειτουργία των εποχιακών καταστημάτων

«Δεν είναι πολλά και δεν επιβαρύνουν την κατάσταση»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης © EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Άδωνις Γεωργιάδης: Σήμερα η τελική απόφαση για το άνοιγμα των εποχιακών καταστημάτων - Τι δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Στο άνοιγμα των καταστημάτων με χριστουγεννιάτικα είδη αναφέρθηκε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, και μεταξύ άλλων σχολίασε ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι η λειτουργία τους να γίνει σύντομα.

Όπως είπε ο υπουργός στην ΕΡΤ, τα εποχιακά καταστήματα δεν είναι πολλά και δεν επιβαρύνουν την κατάσταση. Άλλωστε, διευκρίνισε ότι όλα τα υπόλοιπα καταστήματα θα πάνε με τον ρυθμό της πανδημίας. «Με 2000 κρούσματα και 611 διασωληνωμένους το πρώτο μέλημα της κυβέρνησης δεν μπορεί να είναι το άνοιγμα της οικονομίας, είναι η δημόσια υγεία. Με αυτά τα νούμερα του κορωνοϊού όλες οι αποφάσεις έχουν αναβληθεί, πρέπει να κάνουμε υπομονή και να τηρούμε τα μέτρα», είπε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.  

Ανέφερε δε, ότι για τα εποχιακά καταστήματα έχει ήδη γίνει μία πρώτη συζήτηση και σήμερα αναμένεται να ληφθεί η τελική απόφαση. 

Μάλιστα σημείωσε ότι ο πρώτος στόχος της κυβέρνησης είναι η να πέσει η πανδημία, 2ος το ομαλό άνοιγμα της αγοράς, 3ος ο εμβολιασμός, «ακόμα είμαστε στον πρώτο στόχο».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ