Πολιτικη & Οικονομια

Το post της ημέρας: Κώστας Κούρκουλος

Η ATHENS VOICE διαλέγει κάθε μέρα τις αναρτήσεις που συζητήθηκαν περισσότερο στα social media

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Post της Ημέρας: Οι αναρτήσεις που προκάλεσαν συζητήσεις στα social media καθημερινά στο athensvoice.gr.

«Με αφορμή την στήριξη Σημίτη στις προτάσεις Πισσαρίδη, όπως δημοσιεύεται στα ΝΕΑ, θα πω την "αμαρτία" μου:
Σκέφτομαι καμιά φορά, για ποιο λόγο ο Κώστας Σημίτης, παρ' ότι είναι ένας από τους σοβαρότερους πρωθυπουργούς που είχε ποτέ η χώρα, έχει τους λιγότερους οπαδούς;
Και οι "ανοίκειες" απαντήσεις που δίνω, είναι ότι ήταν ο άνθρωπος που επιχείρησε να "αποπασοκοποιήσει" το ΠΑΣΟΚ, μετά μάλιστα την ουσιαστική πρωθυπουργία της Κας Λιάνη, όταν η τελευταία, με συμβούλους χαρτορίχτρες, καφετζούδες, χειρομάντισσες, παπάδες και τον κ. Λαζόπουλο, κυβέρνησε τη χώρα.
Ενώ την ίδια ακριβώς στιγμή η ΝΔ, υπό τον Κώστα Καραμανλή τον δεύτερο, είχε απολύτως "πασοκοποιηθεί" από κάθε άποψη. Γι' αυτό άλλωστε όλη η Ελλάδα, ως Πασοκ που είναι, ποθεί Κώστα Καραμανλή και αποστρέφεται Σημίτη.
Μάλιστα, οι πιο φανατικοί εχθροί του είναι οι οπαδοί του Άκη, που ενώ έκλαιγαν όταν δεν έγινε ο Άκης πρωθυπουργός, του καταλογίζουν ότι ανέχτηκε το Άκη, που οι ίδιοι επέβαλαν ως επίδοξο μάλιστα πρωθυπουργό!
"Συνελόντι επείν" ο Σημίτης ήταν και παραμένει ο Γκορμπατσόφ της Ελλάδας. Το αποδεικνύει και με τις τελευταίες προτάσεις του. Αφού προηγουμένως, στις κρίσιμες ώρες, αναφέρθηκε στους ανόητους, που επιχείρησαν να καταστρέψουν την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας».