Πολιτικη & Οικονομια

ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ: Εμβόλιο για κορωνοϊό θα έχουμε. Για τον λαϊκισμό;

Η αιχμηρή ανακοίνωση για την πολιτική που ακολουθεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην παρούσα υγειονομική κρίση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς
Τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΔ: Στον «πλανήτη ΣΥΡΙΖΑ» τα καλά νέα για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού προκάλεσαν εκνευρισμό - Η αιχμηρή ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος.

«Εμβόλιο για τον κορωνοϊό θα έχουμε. Για τον λαϊκισμό;» αναρωτιέται η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της, σχολιάζοντας «ανακοινώσεις και αντιδράσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ».

Η ΝΔ κατηγορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας ότι «φαίνεται να επενδύει στην υγειονομική καταστροφή της χώρας» και ότι «κλείνει το μάτι στους οπαδούς του αντιεμβολιαστικού κινήματος». 

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου της ΝΔ επισημαίνει: «Οι ανακοινώσεις για την παρασκευή αποτελεσματικών εμβολίων έφεραν μια αχτίδα φωτός σε ολόκληρη την ανθρωπότητα μέσα στη μαυρίλα της πανδημίας... Όχι όμως στον "πλανήτη ΣΥΡΙΖΑ" [...] Αν κρίνει κανείς από τις ανακοινώσεις του και από τις αντιδράσεις των στελεχών του, προκάλεσε μάλλον εκνευρισμό στον ΣΥΡΙΖΑ που φαίνεται να επενδύει στην υγειονομική καταστροφή της χώρας».

Και προσθέτει με νόημα για την πολιτική που έχει επιλέξει να ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτήν την υγειονομική κρίση: «Η κυβέρνηση προχωρά στην εκπόνηση σχεδίου για τον εμβολιασμό των πολιτών. Ο ΣΥΡΙΖΑ, αντίθετα, με τη στάση του κλείνει το μάτι στους οπαδούς του αντιεμβολιαστικού κινήματος. Εμβόλιο για τον κορωνοϊό θα έχουμε. Για τον λαϊκισμό;».

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ