Πολιτικη & Οικονομια

Βουλευτής ΚΚΕ στη Βουλή: «H πολιτική μ@λ@κία έχει τα όριά της»

Έντονη αντιπαράθεση ΚΚΕ - Ελληνικής Λύσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
karathanasopoulos.jpg
Νίκος Καραθανασόπουλος © EUROKINISSI

O βουλευτής του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος, συγκρούστηκε με τον Κωνσταντίνο Χήτα της Ελληνικής Λύσης - Διαβάστε τι έγινε στη Βουλή

Τα όσα είπε για όσα έγιναν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, ανήμερα της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης, Κωνσταντίνος Χήτας, προκάλεσαν την αντίδραση του βουλευτή του ΚΚΕ, Νίκου Καραθανοσόπουλου.  

Συγκεκριμένα, ο κ. Χήτας ο επιτέθηκε τόσο στην κυβέρνηση όσο και στα κόμματα της αντιπολίτευσης που συμμετείχαν στις συγκεντρώσεις. «6.000 αστυνομικοί, μέτρα, αλλά εν τέλει πάρτι κάνανε! Θα τιμωρηθείς κανείς; Θα απολογηθείτε; Όλοι ήταν κατώτεροι των περιστάσεων. Η κυβέρνηση παραβίασε τη λογική και τα κόμματα της Αριστεράς τη νομιμότητα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Σας γλεντά το ΚΚΕ».

Οι αναφορές του βουλευτή προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση του Νίκου Καραθανασόπουλου, ο οποίος άρχισε να φωνάζει: «Η πολιτική μ@λ@κί@ και η ανοησία έχει και τα όριά της! Δεν διαγράφω τίποτα τα επαναλαμβάνω! Μετατραπήκατε σε δεξιό βραχίονα της κυβέρνησης, ζηλέψατε την Χρυσή Αυγή».

«Δεν θα πέσουν στον βούρκο του συναδέλφου! Οι άναρθρες κραυγές του δεν θα συγκινήσουν κανέναν! Άλλοι παρανόμησαν και δεν συνελήφθησαν! Ο νόμος είναι για όλους», απάντησε ο κ. Χήτας προκαλώντας εκ νέου την οργή του συναδέλφου του και αναγκάζοντας τον προεδρεύοντα, κ. Αβδελά, να παρέμβει: «Μην το κάνετε γήπεδο εδώ! Κ. Καραθανασόπουλε, σε παρακαλώ».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  


 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ