Πολιτικη & Οικονομια

Πέτσας: Θα εξετάσουμε και το κλείσιμο των δημοτικών σχολείων

«Είναι κάτι που θα το δούμε σήμερα», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κορωνοϊός- Lockdown: Τι είπε ο Στέλιος Πέτσας για το κλείσιμο των δημοτικών σχολείων- Πότε θα εξεταστεί από τις αρχές το ζήτημα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, άφησε σήμερα ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσουν και τα δημοτικά σχολεία στο πλαίσιο επιβολής αυστηρότερων μέτρων για την ανάσχεση της διασποράς του κορωνοϊού στη χώρα μας, ενώ βρισκόμαστε σε lockdown.

Συγκεκριμένα, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο κ. Πέτσας απάντησε σε σχετικό ερώτημα ότι το κλείσιμο και των δημοτικών σχολείων -μετά τα Γυμνάσια και τα Λύκεια- θα αποφασιστεί από την κυβέρνηση αν αυτό χρειαστεί. 

Σε δηλώσεις του στον Alpha, ο Στέλιος Πέτσας σημείωσε ότι το κλείσιμο των σχολείων εξετάζεται «για να περιορίσουμε μια ακόμη πηγή κινητικότητας, και όχι γιατί υπάρχει πρόβλημα υπερμετάδοσης από τα σχολεία».

Την ίδια ώρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι στις αρχές της επομένης εβδομάδας θα διευκρινιστεί ποιοι θα πάρουν την έκτακτη οικονομική ενίσχυση που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και ποιο θα είναι το ύψος της χωρίς να αποκλείσει να δοθεί και στους χαμηλοσυνταξιούχους.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ