Πολιτικη & Οικονομια

Το post της ημέρας: Κώστας Κάπος

Η ATHENS VOICE διαλέγει κάθε μέρα τις αναρτήσεις που συζητήθηκαν περισσότερο στα social media

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το post της ημέρας από την ATHENS VOICE: Κώστας Κάπος

Το Post της Ημέρας: Οι αναρτήσεις που προκάλεσαν συζητήσεις στα social media καθημερινά στο athensvoice.gr

Εάν είχε πέσει ένα αεροπλάνο και σκοτώνονταν 29 άνθρωποι μέσα σε μια κόλαση φωτιάς και συντριμμιών, επί μία εβδομάδα θα ήταν το αντικείμενο συζήτησης, με όλες τις φρικιαστικές λεπτομέρειες για την αποτρόπαια κατάσταση των θυμάτων και για το τι πήγε στραβά.

Τα κανάλια θα είχαν στείλει ανταποκριτές για να μας πουν πόσο νέος ήταν ο πιλότος, πόσο όμορφη ήταν η αεροσυνοδός και για τον παππού που ερχόταν από τη Γερμανία να δει τα εγγονάκια του.

Σήμερα έσβησαν 29 συμπολίτες μας, μόνοι τους, χωρίς κανένα δικό τους άνθρωπο δίπλα τους και θα κηδευτούν αύριο με τον παπά και 2-3 συγγενείς που θα επιτραπεί να είναι δίπλα στον τάφο. Απλά κουράστηκαν να πασχίζουν να ανασάνουν και εγκατέλειψαν την προσπάθεια, αφήνοντας το κρεβάτι ελεύθερο για τον επόμενο, μπας κι αυτός καταφέρει να ζήσει.

Για τα κανάλια και για όλους εμάς ήταν απλά ένα καθημερινό νούμερο, "περνάμε δύσκολες εποχές, μη μας ζαλίζεις ρε φίλε, μας ζορίζει και η μάσκα και τα sms και τα μέτρα και ότι δεν μπορούμε να πάμε στον Βασίλη τον Καρρά και δεν αντέχουμε άλλα δύσκολα".

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ