Πολιτικη & Οικονομια

Επίθεση Σταϊκούρα σε ΣΥΡΙΖΑ - Τσίπρα μετά την πρόταση μομφής

«Επί ΣΥΡΙΖΑ έγιναν 25.662 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χρήστος Σταϊκούρας
Χρήστος Σταϊκούρας © EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Χρήστος Σταϊκούρας εξαπέλυσε λεκτικά πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ μετά την πρόταση δυσπιστίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Στην αντεπίθεση πέρασε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, μετά την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε σε βάρος του ο Αλέξης Τσίπρας.

«Αιδώς Αργείοι» είπε ο Χρ. Σταϊκούρας, συμπληρώνοντας ότι θέλει πολύ θράσος να τοποθετηθεί κάποιος σε αυτή την αίθουσα με αυτό τον τρόπο, αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από την τοποθέτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης», είπε και τον επέκρινε ότι χρησιμοποίησε «βαριές λέξεις».

Και αμέσως μετά άρχισε να αντεπιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των πλειστηριασμών και της προστασίας της πρώτης κατοικίας.

Ο υπουργός Οικονομικών κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι είχε πει πως «όσο υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνουν πλειστηριασμοί και κάνατε 25.662 ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς».

Είχατε πει κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη και μετά ήρθε ο αρμόδιος υπουργός να πει ότι είναι καλοί οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, συνέχισε.

Εσείς μιλούσατε για σεισάχθεια αλλά καταργήσατε την προστασία της πρώτης κατοικίας, είπε ακολούθως ο Χρ. Σταϊκούρας.

Προστασία της πρώτης κατοικίας με οριζόντιο τρόπο δεν υπάρχει στη χώρα από τον Φεβρουάριο του 2019 με υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα, είπε στη συνέχεια ο υπουργός Οικονομικών.

«Εμείς αντιθέτως προστατεύουμε την πρώτη κατοικία» συνέχισε και έκανε αναφορά στο πρόγραμμα «Γέφυρα».

«Κρείττον του λαλείν το σιγάν» κατέληξε απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ