Πολιτικη & Οικονομια

Σγουρός: «Ναι στο ντιμπέιτ

Μόνο αν ζητήσει συγνώμη η κ. Δούρου»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Να αποσύρει τις κατηγορίες περί διαπλοκής εναντίον του, ή να ζητήσει συγνώμη, ζήτησε από την αντίπαλό του στο β΄ γύρο  κ. Ρένα Δούρου ο περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιάννης Σγουρός, ως προϋπόθεση για να γίνει το μεταξύ τους ντιμπέιτ. Κατόπιν αυτού, δημοσιογραφικοί κύκλοι θεωρούν απίθανο το να γίνει το ντιμπέιτ.

Ειδικότερα, μιλώντας σήμερα το πρωί (Τρίτη), ο κ. Σγουρός, αφού έθεσε τον παραπάνω όρο, επιτέθηκε στην αντίπαλό του, τονίζοντας ότι η καμπάνια της «είναι προκλητική ως προς την ποσότητα. Είναι εξωφρενική η διαφήμιση που έχει πέσει. Και κατηγορεί εμένα για διαπλοκή. Μιλάνε για τους φτωχούς και από την άλλη πληρώνουν τόσα λεφτά για διαφήμιση».

Για τη δήλωση στήριξής του από τη Νέα Δημοκρατία, απάντησε ότι η υποψηφιότητά του είναι ανεξάρτητη, αλλά δεν μπορεί να απαγορεύσει στα κόμματα να προχωρούν σε δηλώσεις στήριξης. Τέλος, για το ποσοστό του χρυσαυγίτη υποψήφιου κ. Ηλία Παναγιώταρου είπε: «είναι μια θλιβερή ιστορία για την πατρίδα μας. Όσοι σηκώνουν τη σημαία των ναζί θέλουν ψυχίατρο».

Μ.Φ.