Πολιτικη & Οικονομια

Και ο Αντώναρος αντιδρά στα περιοριστικά μέτρα για τους 65+

Είχε προηγηθεί ανάλογη ανάρτηση του Αντώνη Λιάκου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Eυάγγελος Αντώναρος και Αντώνη Λιάκος έγραψαν σήμερα αναρτήσεις όπου αντιδρούν σε ενδεχόμενα περιοριστικά μέτρα για του 65+

Μετά τον Αντώνη Λιάκο που χαρακτήρισε «γελοία» ενδεχόμενα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό για τους ανθρώπους ηλικίας άνω των 65, είπε πως δεν θα πειθαρχήσει και απείλησε «με της γενιάς του τα νέα Πολυτεχνεία» και ο Ευάγγελος Αντώναρος με μια ανάρτηση του προστίθεται στο Κίνημα των 65+ ηλικιακά που αντιδρούνε σε μία τέτοια πιθανότητα. 

«Η σχεδιαζομενη (;;) απαγόρευση κυκλοφορίας για όλους τους Έλληνες πολίτες άνω των 65 ετών συνιστά σαφή επιβολή διακρίσεων που αντικειται σε συνταγματικές διατάξεις. Σε λίγο θα περάσουν στους άνω των 65 πολίτες και ειδικό περιβραχιόνιο για να τους διακρίνουν. ΛΕΜΕ ΟΧΙ», έγραψε στο Twitter. 

 

 

Νωρίτερα,  σε ανάρτησή του ο ιστορικός και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Aντώνης Λιάκος, καλεί σε απειθαρχία, σε περίπτωση που εφαρμοστούν περιοριστικά μέτρα για τους άνω των 65 ετών και καλεί την κυβέρνηση να μην προβεί σε τέτοια κίνηση γιατί, όπως λέει, «θα γελοιοποιηθεί».

Η ανάρτηση του Αντώνη Λιάκου, μάλιστα, κλείνει με το… «εμπρός λοιπόν για της γενιάς μας τα πολυτεχνεία»!

«Ο κ. Χαρδαλιάς μας είπε σοβαρά ότι εξετάζεται η επιβολή περιοριστικών μέτρων για τους ανθρώπους ηλικίας 65 ετών και άνω, αυτούς δηλαδή που βρίσκονται στις κρίσιμες ηλικιακές ομάδες.

Καλά ότι δεν πρόκειται να πειθαρχήσουμε ας το έχουν δεδομένο πριν γελοιοποιηθούν και τα μαζέψουν όπως έκαναν με τον Μεγάλο Περίπατο.

…εμπρός λοιπόν για της γενιάς μας τα πολυτεχνεία!».

 

Ο κ. Χαρδαλιάς μας είπε σοβαρά ότι εξετάζεται η επιβολή περιοριστικών μέτρων για τους ανθρώπους ηλικίας 65 ετών και άνω,...

Δημοσιεύτηκε από Antonis Liakos στις Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ