Πολιτικη & Οικονομια

Πέτσας: Αυξάνεται ο στόλος των λεωφορείων

«Η κυβέρνηση καταβάλει κάθε προσπάθεια για μείωση της συμφόρησης στα μέσα μεταφοράς»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λεωφορείο Κορωνοϊός
Λεωφορείο © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ο Στέλιος Πέτσας κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των συντακτών τόνισε πως η κυβέρνηση θα αυξήσει τον στόλο των λεωφορείων άμεσα.

Την αύξηση του στόλου των λεωφορείων προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μετά και από τις εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν το τελευταίο διάστημα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πέτσας ανέφερε πως «η κυβέρνηση καταβάλει κάθε προσπάθεια για μείωση της συμφόρησης στα μέσα μεταφοράς, ύστερα και από τις εικόνες συνωστισμού στο μετρό της Αθήνας».

«Σύντομα θα γίνουν ανακοινώσεις για αύξηση του στόλου στα λεωφορεία και θα προστεθούν δεκάδες νέα οχήματα στον ήδη υπάρχοντα στόλο» πρόσθεσε και κατέληξε:

«Το τρίπτυχο που εφαρμόζει η κυβέρνηση για τη μείωση της συμφόρησης στα μέσα, είναι "περισσότερα λεωφορεία, τηλεργασία και κυλιόμενο ωράριο"».

Η Αττική χρίζει προσοχής

Αναφορικά με την περίπτωση της Αττικής, ο κ. Πέτσας σημείωσε πως «τα περισσότερα κρούσματα έχουν εντοπιστεί στην Αττική. Είναι ανάγκη να τηρούνται τα μέτρα.

»Για να αποφύγουμε σκληρότερα μέτρα, να εφαρμόζουμε σχολαστικά τα μέτρα που ισχύουν».

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι «είμαστε σε κρίσιμη φάση για διαχείριση της πανδημίας» και πρόσθεσε:

«Η Ελλάδα θα μπορούσε να ξεπεράσει τα 1.600 κρούσματα, αλλά χάρη στα μέτρα που ελήφθησαν και την ατομική ευθύνη τα κρούσματα έχουν σταθεροποιηθεί σε πάνω από 300.

»Η καλύτερη επιδημιολογική εικόνα δεν οδηγεί σε εφησυχασμό», ενώ ξεκαθάρισε πως «η στρατηγική της κυβέρνησης γίνεται βάσει των επιδημιολογικών δεδομένων».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ