- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Επίθεση στο κτίριο που στεγάζεται το γραφείο του Νότη Μηταράκη
Οι δράστες αναζητούνται από την Αστυνομία
Επίθεση κουκουλοφόρων στο κτίριο που στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νότη Μηταράκη.
Επίθεση στο κτίριο που στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νότη Μηταράκη, στο Κολωνάκι πραγματοποίησε το απόγευμα ομάδα περίπου πέντε ατόμων.
Όπως έγινε γνωστό απο την Αστυνομία, η ομάδα μπήκε στην πολυκατοικία, ανέβηκε στον όροφο που βρίσκεται το γραφείο του κ. Μηταράκη και έγραψε με σπρέι στον τοίχο του διαδρόμου το σύνθημα «Όχι στα σύγχρονα Νταχάου» και αποχώρησαν.
Λίγο αργότερα αναρτήθηκε ανακοίνωση του Ρουβίκωνα, με τίτλο «Να έχετε τη μοίρα τους». στο προφίλ στελέχους της ομάδας, που αναφέρεται στο μεταναστευτικό και στην πυρκαγιά στη Μόρια.
Οι δράστες αναζητούνται από την Αστυνομία.
Δήλωση Πέτσα για την επίθεση
Την απερίφραστη καταδίκη της κυβέρνησης για την επίθεση στο γραφείο του Νότη Μηταράκη, εξέφρασε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ο οποίος τόνισε με έμφαση ότι δεν πτοείται η κυβέρνηση από τέτοιες επιθέσεις.
Ο κ.Πέτσας σε δήλωσή του τόνισε συγκεκριμένα: «Καταδικάζουμε την αποψινή επίθεση στο Γραφείο του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη. Τέτοιες επιθέσεις δεν πτοούν την Κυβέρνηση και προκαλούν τους πολίτες».
Τάσος Γαϊτάνης: Τέτοιες πράξεις στρέφονται εναντίον της Δημοκρατίας
Με ανάρτησή του στο twitter ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Γαϊτάνης καταδίκασε την επίθεση στο γραφείο του Νότη Μηταράκη, την οποία χαρακτήρισε «απαράδεκτη».
Ο κ. Γαϊτάνης ανέφερε συγκεκριμένα: «Απαράδεκτη και καταδικαστέα η επίθεση στο Γραφείο του Νότη Μηταράκη. Τέτοιες πράξεις στρέφονται εναντίον της Δημοκρατίας».
Απαράδεκτη και καταδικαστέα η επίθεση στο Γραφείο του @nmitarakis. Τέτοιες πράξεις στρέφονται εναντίον της Δημοκρατίας.
— Tasos Gaitanis (@tasosgaitanis) September 23, 2020
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Στα μισά της θητείας μας δρομολογήσαμε το 58,81% των δεσμεύσεών μας», δήλωσε ο Περιφερειάρχης
Μετά τις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ
Τέταρτο κόμμα πλέον στη Βουλή
Η ανακοίνωση του βουλευτή Αργολίδας
Οι συνολικές αφίξεις μειώθηκαν από περίπου 890.000 το 2015 σε 48.000 το 2025, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παρουσίασε στοιχεία για τη μείωση των μεταναστευτικών ροών και άσκησε κριτική στον Αλέξη Τσίπρα
O Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχήθηκε στον κ. Παπαστεργιάδη κάθε επιτυχία στο έργο και στις δράσεις της κοινότητας
Eπίσκεψη στο αμαξοστάσιο πλατείας Αττικής της Ο.ΣΥ
Επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής
«Καλώ τους πολίτες να μην επενδύσουν σε πρόσωπα που τους πρόδωσαν επανειλημμένα»
Η ανάρτηση του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης
Κυρανάκης: «Οι προτάσεις που θα προκύπτουν πρέπει να είναι εφαρμόσιμες, κοστολογημένες και ρεαλιστικές»
Το κρίσιμο ερώτημα δεν είναι μόνο τι υπόσχεται κάθε κόμμα, αλλά και το με ποιους, με ποιο πρόγραμμα και με ποια κοινοβουλευτική πλειοψηφία σκοπεύει να κυβερνήσει.
Συνομιλίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους για ενδιαφέροντα πράγματα, εντός κι εκτός επικαιρότητας - πάντα με βλέμμα λοξό
«Το σύστημα που κάποιοι έβλεπαν ως ένα πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας είναι σήμερα ένα από τα ισχυρά της χαρτιά» τόνισε
Ο Νίκος Ανδρουλάκης ανακοινώνει τις προτάσεις του κόμματος σε ειδική ημερίδα στο Ωδείο Αθηνών
«Κακομοιριά είναι να ασχολείσαι με όλα τα υπόλοιπα εκτός από το πώς θα δημιουργήσεις έναν έμπιστο πολιτικό χώρο»
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μίλησε για την ανάγκη αυτοδυναμίας της ΝΔ
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας δεν προσήλθε στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.