Πολιτικη & Οικονομια

Αιχμηρή απάντηση ΝΔ σε Τσίπρα για τις πλημμύρες στην Καρδίτσα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκε τις πληγείσες περιοχές και χαρακτήρισε «ασπιρίνες» τις ανακοινώσεις με τα μέτρα στήριξης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πλημμύρες στην Καρδίτσα - Κάτοικος με τη σκούπα στα χέρια προσπαθεί να απομακρύνει τις λάσπες
Πλημμύρες στην Καρδίτσα - Κάτοικος με τη σκούπα στα χέρια προσπαθεί να απομακρύνει τις λάσπες © EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ

Ανακοίνωση - απάντηση της ΝΔ στον Αλέξη Τσίπρα για τις πλημμύρες στην Καρδίτσα - Γιατί κατηγόρησε την κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν άφησε χωρίς απάντηση η ΝΔ τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας για τις πλημμύρες στην Καρδίτσα και τα κυβερνητικά μέτρα ανακούφισης των πληγέντων.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας πήγε στην Καρδίτσα όπου είχε συνομιλίες με πληγέντες. Σε δηλώσεις του χαρακτήρισε «ασπιρίνες» τις κυβερνητικές ανακοινώσεις με τα μέτρα στήριξης.

«Υπάρχουν πάρα πολύ μεγάλες ευθύνες. Αλλά νομίζω πως δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για αυτές. Μεγάλες ευθύνες που έχουν να κάνουν με τις υποδομές, τις αντιπλημμυρικές. Διαχρονικές ευθύνες, που όμως κάποιοι πρέπει να τις αναλάβουν και δεν αφορούν μόνο την κεντρική κυβέρνηση αλλά και την αυτοδιοίκηση» είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας από την Καρδίτσα, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της ΝΔ.

Σε ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα επισημαίνει ότι ενώ ο κ. Τσίπρας κυβερνούσε επί 4,5 χρόνια και κώφευε στα προβλήματα, έσπευσε τώρα στις πληγείσες από την κακοκαιρία «Ιανός» για ψήφους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση - απάντηση της ΝΔ στον Αλέξη Τσίπρα για τις πλημμύρες στην Καρδίτσα:

«Συγκρατούμε τρία πράγματα από την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στην Καρδίτσα:

» 1ον. Βρήκε τον δρόμο για την πόλη, καθώς επί της διακυβέρνησής του 4,5 χρόνια την είχε ξεχάσει και θυμήθηκε να την επισκεφθεί μόνο προεκλογικά στις 17 Μαΐου 2019. Κώφευε για τα προβλήματα, έσπευσε για τις ψήφους.

» 2ον. Αναγνώρισε "διαχρονικές ευθύνες" για τις καταστροφές, μόνο που "ξέχασε" ότι αυτός κυβερνούσε επί 4,5 χρόνια…

» 3ον. Παραδέχθηκε ότι η κρίση στην οικονομία "ήρθε από την πανδημία", όχι από την κυβέρνηση, όπως έλεγε μέχρι πρότινος. Άλλα τη μια μέρα, άλλα την άλλη. Παλιά του τέχνη...

» Η κυβέρνηση συνεχίζει το έργο της για τη αντιμετώπιση των καταστροφών που προκάλεσε ο μεσογειακός κυκλώνας και για την ανακούφιση των πληγέντων».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ