Πολιτικη & Οικονομια

Ιανός κακοκαιρία: Συλλυπητήρια Μητσοτάκη για τα θύματα

«Οι πολίτες να παραμείνουν σε εγρήγορση»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για θύματα της κακοκαιρίας «Ιανός» - «Οι πολίτες να παραμείνουν σε εγρήγορση».

Συλλυπητήριο μήνυμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο για τα θύματα της κακοκαιρίας Ιανός. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο twitter πριν από λίγο έγραψε:

«Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου για τους συμπολίτες μας που χάθηκαν από το χτύπημα του Ιανού και να καλέσω τους πολίτες να παραμείνουν σε εγρήγορση όσο διαρκεί το φαινόμενο. Αυτό που προέχει τώρα είναι η προστασία της ζωής. Όλες οι πληγείσες περιοχές θα έχουν άμεση στήριξη».

Με εντολή του πρωθυπουργού μεταβαίνουν στις πληγείσες περιοχές ο υφυπουργός Εσωτερικών, Θεόδωρος Λιβάνιος, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, και ο γενικός γραμματέας Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης.

Όπως τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, «πρώτο μέλημα των προσπαθειών είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής». Επίσης, θα ληφθούν άμεσα όλα τα αναγκαία μέτρα οικονομικής στήριξης των πληγέντων.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ