Πολιτικη & Οικονομια

Καραμέρος: Ένοχος για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Τζήμερου

Για τα tweets που αφορούσαν τον ξυλοδαρμό της Αλεξάνδρας Μπαλού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιώργος Καραμέρος
Ο Γιώργος Καραμέρος © EUROKINISSI

Ένοχος για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του Θάνου Τζήμερου κρίθηκε ο Γιώργος Καραμέρος - Η απάντηση του προέδρου της «Δημιουργίας Ξανά».

Για συκοφαντική δυσφήμιση καταδικάστηκε ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Καραμέρος ύστερα από μήνυση που είχε υποβάλει εναντίον του ο πρόεδρος της «Δημιουργίας Ξανά», Θάνος Τζήμερος.

Η υπόθεση αφορούσε tweets που πραγματοποίησε ο Γιώργος Καραμέρος για τον Θάνο Τζήμερο και ισχυριζόταν ψευδώς πως ο τελευταίος γρονθοκόπησε την τότε Περιφερειακή Σύμβουλο και μέλος του ΚΚΕ, Αλεξάνδρα Μπαλού.

Μετά από αρκετές αναβολές, εκδικάσθηκε εν τέλει την Τετάρτη 16/9 η μήνυση που είχε υποβάλει ο κ. Τζήμερος με τον εισαγγελέα να προτείνει την ενοχή του κ. Καραμέρου. Η πρόεδρος συμφώνησε και επέβαλλε στον πρώην Αντιπεριφερειάρχη ποινή 8 μηνών με αναστολή για συκοφαντική δυσφήμιση.

Να σημειωθεί ότι δεν είχε προσέλθει κανείς ως μάρτυρας υπεράσπισης του Γ. Καραμέρου, και η κλήτευση της κας Μπαλού διατάχθηκε από το ίδιο το δικαστήριο. 

Όπως έγραψε στο Twitter o κ. Τζήμερος, «το δικαστήριο δέχθηκε ότι το περιώνυμο γρονθοκόπημα στην Μπαλού ουδέποτε συνέβη, ο Καραμέρος επινόησε αυτή την ιστορία για να με πλήξει πολιτικά, και τον καταδίκασε. Για λύπηση ήταν και η Μπαλού που ήρθε ως μάρτυς και προσπαθούσε η έρμη να περιγράψει το τι της συνέβη».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ