Πολιτικη & Οικονομια

Καραμέρος: Ένοχος για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Τζήμερου

Για τα tweets που αφορούσαν τον ξυλοδαρμό της Αλεξάνδρας Μπαλού

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιώργος Καραμέρος
Ο Γιώργος Καραμέρος © EUROKINISSI

Ένοχος για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του Θάνου Τζήμερου κρίθηκε ο Γιώργος Καραμέρος - Η απάντηση του προέδρου της «Δημιουργίας Ξανά».

Για συκοφαντική δυσφήμιση καταδικάστηκε ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Καραμέρος ύστερα από μήνυση που είχε υποβάλει εναντίον του ο πρόεδρος της «Δημιουργίας Ξανά», Θάνος Τζήμερος.

Η υπόθεση αφορούσε tweets που πραγματοποίησε ο Γιώργος Καραμέρος για τον Θάνο Τζήμερο και ισχυριζόταν ψευδώς πως ο τελευταίος γρονθοκόπησε την τότε Περιφερειακή Σύμβουλο και μέλος του ΚΚΕ, Αλεξάνδρα Μπαλού.

Μετά από αρκετές αναβολές, εκδικάσθηκε εν τέλει την Τετάρτη 16/9 η μήνυση που είχε υποβάλει ο κ. Τζήμερος με τον εισαγγελέα να προτείνει την ενοχή του κ. Καραμέρου. Η πρόεδρος συμφώνησε και επέβαλλε στον πρώην Αντιπεριφερειάρχη ποινή 8 μηνών με αναστολή για συκοφαντική δυσφήμιση.

Να σημειωθεί ότι δεν είχε προσέλθει κανείς ως μάρτυρας υπεράσπισης του Γ. Καραμέρου, και η κλήτευση της κας Μπαλού διατάχθηκε από το ίδιο το δικαστήριο. 

Όπως έγραψε στο Twitter o κ. Τζήμερος, «το δικαστήριο δέχθηκε ότι το περιώνυμο γρονθοκόπημα στην Μπαλού ουδέποτε συνέβη, ο Καραμέρος επινόησε αυτή την ιστορία για να με πλήξει πολιτικά, και τον καταδίκασε. Για λύπηση ήταν και η Μπαλού που ήρθε ως μάρτυς και προσπαθούσε η έρμη να περιγράψει το τι της συνέβη».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκικό πολεμικό πλοίο
Αναβολή ψήφισης του τουρκικού νομοσχεδίου για τη Γαλάζια Πατρίδα: Στρατηγικός ελιγμός ή αλλαγή στρατηγικής;

Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.

Ολομέλεια της Βουλής
Η παροχολογία ως υποκατάστατο πολιτικής

Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY