Πολιτικη & Οικονομια

Αυτό είναι το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ (video)

Το παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ - Είναι ένα αστέρι και η κεντρική ιδέα βασίζεται σε πέντε βασικές αξίες του κόμματος.

Το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω των επίσημων λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το νέο έμβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα αστέρι και η κεντρική ιδέα βασίζεται σε πέντε βασικές αξίες που, όπως λένε οι δημιουργοί του, εμπνέουν και οδηγούν την Αριστερά και τη Δημοκρατική Παράταξη. «Δημοκρατία, η Αλληλεγγύη, η Δικαιοσύνη, η Ελευθερία και η Ισότητα».

Στην τοποθέτησή του κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου σήματος, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που «μεγάλωσε και ωρίμασε αναλαμβάνοντας το τιμόνι της χώρας σε ιστορικές στιγμές» και πως «δεν έπαψε να μετασχηματίζεται. Να μαθαίνει. Να ακούει. Να κατανοεί. Να σκέφτεται. Να αλλάζει».

«Ένα κόμμα που είναι κάτι πολύ περισσότερο από τις θέσεις και τις διακηρύξεις του. Ένα κόμμα των ανθρώπων του. Όχι απλά των μελών και των φίλων του. Αλλά κάθε πολίτη που ζει και εργάζεται σε αυτή τη χώρα και θέλει να τη δει να προοδεύει» τόνισε ο ίδιος, και συμπλήρωσε: «Η εξέλιξη άλλωστε είναι πλούτος. Είναι οι νέες ιδέες, οι ριζοσπαστικές προτάσεις. Είναι η τόλμη του διαφορετικού. Η διαρκής μετατόπιση των ορίων του εφικτού» είπε ο κ. Τσίπρας.

 

 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ