- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συνάντηση Μητσοτάκη - Μισέλ την Τρίτη στην Αθήνα
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Συνόδου Κορυφής όπου θα συζητηθεί το θέμα της Τουρκίας
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σάρλ Μισελ θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Αθήνα - Το θέμα της Τουρκίας στο επίκεντρο
Στις 12:45 αύριο το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ στις 12:45 ο οποίος θα βρίσκεται στην Αθήνα ενόψει της προετοιμασίας για την Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της ΕΕ στις 24-25 Σεπτεμβρίου.
Το θέμα του αν θα ληφθούν αποφάσεις από τη Σύνοδο για την επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία παραμένει ζητούμενο, υπό το φως της απόσυρσης του Oruc Reis στην Αττάλεια και τη μη έκδοση νέας Navtex.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ερωτηθείς σχετικά με το αν η Ελλάδα θα ζητήσει να ληφθεί απόφαση για την επιβολή κυρώσεων από αυτή τη Σύνοδο της ΕΕ, απέφυγε να ανοίξει τα χαρτιά της κυβέρνησης.
«Προέχει να δούμε πως θα κινηθεί η Τουρκία» είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι είναι ένα θετικό βήμα η μη έκδοση νέας Navtex για το Oruc Reis ωστόσο πρόσθεσε ότι «δεν είμαστε αφελείς, θέλουμε να δούμε συνέπεια και συνέχεια» ώστε να φανεί αν υπάρχει έμπρακτη αποκλιμάκωση ή μία «κίνηση τακτικισμού» εκ μέρους της Τουρκίας ενόψει της συνόδου κορυφής της ΕΕ.
«Σταθμίζονται όλα» είπε ο κ. Πέτσας, συμπληρώνοντας: «Περιμένετε να φτάσουμε ως τις 24-25 Σεπτεμβρίου και θα δείτε εκεί τι θα κάνουμε».
Υπενθυμίζεται ότι ο Σαρλ Μισέλ μετά την Αθήνα θα μεταβεί στη Λευκωσία όπου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρωθυπουργός συνέδεσε τον χώρο όπου γεννήθηκε η δημοκρατία με τη σύγχρονη τεχνολογική μετάβαση
Μετά από σύσκεψη έγινε στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών
«Πρόκειται για αντιπολίτευση υποδίκων;» αναρωτιέται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Παπαστεργίου: «Η ΤΝ χρειάζεται κανόνες που προστατεύουν τους πολίτες και απελευθερώνουν την καινοτομία»
Τι αναφέρουν στην επιστολή τους
Τι πρέπει να προσέξει πριν αποδεχτείτε αλλαγή στους όρους της μίσθωσης
Η επιλογή των σχολικών μονάδων καλύπτει και τις 13 Περιφέρειες της χώρας
Συνέντευξη του Περιφερειάρχη Αττικής στο περιοδικό Fortune Greece
Oι υπαχθείσες αιτήσεις βρίσκονται σε κατάσταση διαδοχής
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης υπογράμμισε ότι η πρόληψη και η άμεση κινητοποίηση είναι καθοριστικές
«Έχουμε ολιγωρήσει να δράσουμε αποφασιστικά», τόνισε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ
Συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Ελληνικό Μετρό και κατοίκων της περιοχής
Η απάντηση του υπουργού Υγείας στην αρχειοθέτηση των υποθέσεων των 7 βουλευτών της ΝΔ
Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η κυβέρνηση που θα προκύψει θα διαχειριστεί κρίσιμες διαπραγματεύσεις
«Οι συμπολίτες μου γνωρίζουν ότι η περιουσία μου δεν έχει αυξηθεί ούτε κατά ένα τετραγωνικό εκατοστό»
Πώς χρησιμοποιείται η ψηφιακή κάρτα
Με 15 η Κοινοβουλευτική Ομάδα
«Αναδεικνύεται όλη η αλήθεια για τον ΟΠΕΚΕΠΕ»
«Η αντιπολίτευση, με πρώτο το ΠΑΣΟΚ, έκανε λόγο για «κυβέρνηση υποδίκων»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.