Πολιτικη & Οικονομια

«Ελληνική Λύση»: Η βουλευτής ανεξαρτητοποιήθηκε, αλλά μετάνιωσε

Μετά την απόφασή της να ανεξαρτητοποιηθεί ζήτησε από τον Πρόεδρο της Βουλής να ακυρωθεί η απόφαση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου στο βήμα της Βουλής
© EUROKINISSI/ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Η Αναστασία - Αικατερίνη Αλεξοπούλου ανεξαρτητοποιήθηκε από την «Ελληνική Λύση», αλλά το μετάνιωσε.

Η Αναστασία - Αικατερίνη Αλεξοπούλου έκανε σήμερα γνωστή με επιστολή της στον Πρόεδρο της Βουλής την ανεξαρτητοποίησή της από την κοινοβουλευτική ομάδα της «Ελληνικής Λύσης», ωστόσο, από ό,τι φαίνεται, λίγη ώρα αργότερα το... μετάνιωσε, ζητώντας την ακύρωσή της. 

Νωρίς το πρωί της Δευτέρας (31/8), η βουλευτής του Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών, κα Αλεξοπούλου απέστειλε μία λιτή επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής, με την οποία έκανε γνωστό ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από την Κ.Ο. του κόμματος. 

Η επιστολή της Αναστασίας - Αικατερίνης Αλεξοπούλου

«Κύριε Πρόεδρε,

«Με την παρούσα, σας καθιστώ γνωστό ότι αποχωρώ από την κοινοβουλευτική ομάδα της "Ελληνικής Λύσης" και παραμένω ανεξάρτητη βουλευτής Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών, στα πλαίσια της Βουλής των Ελλήνων που διαμορφώθηκε σε σώμα μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019».

Ζητά την ακύρωση της διαδικασίας

Λίγη ώρα μετά, η Αναστασία - Αικατερίνη Αλεξοπούλου, η οποία και είναι μία από τις τρεις κυρίες που εκλέχθηκαν στην «Ελληνική Λύση», πέρασε, σύμφωνα με πληροφορίες, το γραφείο του Προέδρου της Βουλής συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκο Βελόπουλο, ζητώντας του να ακυρωθεί η διαδικασία.

Συγκεκριμένα, ζήτησε από τον κ. Τασούλα να μη λάβει υπ' όψιν την επιστολή ανεξαρτητοποίησης και ότι θέλει να παραμείνει στην κοινοβουλευτική ομάδα της Ελληνικής Λύσης, με τον Πρόεδρο της Βουλής, να δίνει την απάντησή του: «Η επιστολή έχει ήδη πρωτοκολληθεί. Μπορείτε να κάνετε δήλωση επανένταξης».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ