Πολιτικη & Οικονομια

Η κόκκινη γραμμή 481

Μετά βεβαιότητος: Κόκκινες γραμμές σε αυτές τις εκλογές, τέλος!

41800-107233.jpg
Ρεπόρτερ
ΤΕΥΧΟΣ 481
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
67342-149811.jpg

Οι σκέψεις του Ρεπόρτερ της Athens Voice.

Μετά βεβαιότητος: Κόκκινες γραμμές σε αυτές τις εκλογές, τέλος!


Παράδειγμα; «Στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ χωρούν μέσα τα παιδιά και τα εγγόνια εκείνων που εξορίστηκαν σε Μακρόνησο, Γυάρο, Ικαρία, χωρούν και τα παιδιά και τα εγγόνια όσων τους φύλαγαν». Πάνος Καμμένος.


Αναιμική στήριξη στην Αττική νιώθει ότι έχει από τη ΝΔ ο Γιώργος Κουμουτσάκος, παρά το κυριακάτικο γεύμα με τον Αντ. Σαμαρά.


Αντίθετα, τον υπέρ πάντων αγώνα θα δώσει ο πρωθυπουργός για τον «κόουτς» στη Θεσσαλονίκη. Αιτία, ο «αντάρτης» Τζιτζικώστας. Βεντέτα χωρίς τέλος.


Κίνηση καλής θέλησης από Σαμαρά προς Κ. Καραμανλή ο διορισμός του πρώην βουλευτή, πρώην γραμματέα της ΝΔ κ.λπ. στη θέση του Συνηγόρου του Καταναλωτή. Ο Ζαγορίτης βλέπει τακτικά τον πρώην πρωθυπουργό.


Ο Νότης Μαριάς, εκτός από υποψήφιος ευρωβουλευτής των ΑΝ.ΕΛ., είναι και καθηγητής Θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Το προβάλλει εσχάτως ως προσόν.


«Μαζί μπορούμε να γίνουμε εκείνος ο κόκκος της άμμου που θα μπλοκάρει τη μηχανή διαπλοκής του απερχόμενου περιφερειάρχη». Ρένα Δούρου.


Ο ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτύρεται γιατί τα μέτρα για τον Τουρισμό ευνοούν, μεταξύ άλλων, την κρουαζιέρα και τους «μεγάλους τουριστικούς πράκτορες». Και γιατί αυτό είναι κακό;


Στον Περισσό ενοχλήθηκαν από την ομιλία Τσίπρα στη Μυτιλήνη και τα Go Back που απευθύνονταν στους παραδοσιακούς αριστερούς. Ε, και; Είναι ιδιοκτησία κάποιου;


Στην Κουμουνδούρου, καταγγέλλουν ότι το ΚΚΕ κάνει ό,τι μπορεί στους δήμους για να «ροκανιστούν» τα ποσοστά των υποψήφιων του ΣΥΡΙΖΑ. Κανονικός εμφύλιος.


«Κουβελίζει ο Βενιζέλος;» Σχόλιο του Ριχάρδου Σωμερίτη μετά τα διλήμματα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ περί αποχώρησης από την κυβέρνηση.


Πάντως μην τρελαθούμε κιόλας με τα διλήμματα περί σταθερότητας. Εδώ παίζονται ζωές, λέει ο Αλ. Τσίπρας στις ομιλίες του. Κάτι σαν ελευθερία ή θάνατος;


«Αφύπνιση τώρα» το σύνθημα του Γ. Καρατζαφέρη και «Πρώτη αξία η Ορθοδοξία». Ο ΛΑΟΣ το χαβά του.


«Δεν είναι ιδιοκτησία του ΣΥΡΙΖΑ ο ελληνικός λαός, αλίμονο αν εγκρίνει ο ΣΥΡΙΖΑ πότε πρέπει να εκδηλωθούν άλλες δυνάμεις». Γιώργος Γραμματικάκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ