Πολιτικη & Οικονομια

Γεωργιάδης:Απείλησα ότι θα αποσύρω την τροπολογία και την ψήφισαν

«Είμαι 13 χρόνια βουλευτής αυτό το σημερινό δεν το έχω ξαναζήσει», ανέφερε για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

«Μας κατακεραύνωσε η Τζάκρη, είπα θα αποσύρω την τροπολογία και τότε την ψήφισαν», αναφέρει ο Άδωνις Γεωργιάδης για τη στάση ΣΥΡΙΖΑ για την τροπολογία της ΕΒΖ.

Για πρωτοφανές σκηνικό έκανε λόγο ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με μια τροπολογία για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης. Ολα ξεκίνησαν όταν, συζητήθηκε στην Ολομέλεια η τροπολογία για την ΕΒΖ. Όταν πήρε το λόγο η Θεοδώρα Τζάκρη του ΣΥΡΙΖΑ, «κατακεραύνωσε» την κυβέρνηση για τη ρύθμιση που προωθούσε. Όμως, όπως αναφέρει ο Αδωνις Γεωργιάδης, όταν ο ίδιος απείλησε ότι αν δεν ψηφίσει την τροπολογία ο ΣΥΡΙΖΑ, θα την αποσύρει, η κυρία Τζάκρη άλλαξε στάση και είπε ότι θα την ψηφίσουν.

Ο κ. Γεωργιάδης, επισυνάπτοντας σχετικό βίντεο στο Twitter, έγραψε: «Είμαι 13 χρόνια βουλευτής αυτό το σημερινό δεν το έχω ξαναζήσει. Αφού μας κατακεραύνωσε η @tzakri για την τροπολογία μας για την ασυλία των μελών του ΔΣ της ΕΒΖ, όταν της είπα ότι αν δεν την ψηφίσουν θα την αποσύρω....την ψήφισαν...αξίζει να το δείτε όλο για να καταλάβετε».

Πριν από λίγη ώρα, ο Άδωνις Γεωργιάδης με νέο ποστάρισμα στο Twitter, δημοσιοποίησε τα πρακτικά της χθεσινής Συνεδριάσεως της Ολομέλειας και έγραψε: «Ιδού τα Πρακτικά της χθεσινής Συνεδριάσεως από την Ολομέλεια, εκεί όπου σαφώς η κα Θεοδώρα Τζάκρη ως Εισηγητής του @syriza_gr δηλώνει καθαρά ότι υπερψηφίζουν την συγκεκριμένη τροπολογία για την ασυλία του ΔΣ της ΕΒΖ...διότι εξέδωσαν ανώνυμη ανακοίνωση από την ΚΟ ότι...καταψήφισαν».

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ