Πολιτικη & Οικονομια

Ο ...ακτιβιστής Ρότσιλντ κατά Μητσοτάκη με απρεπή χαρακτηρισμό

Για το «Kassiopi Project» - Η οικογένεια του κατέχει ιδιοκτησία κοντά στην περιοχή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυριάκος Μητσοτάκης στην Κέρκυρα
Κυριάκος Μητσοτάκης ©EUROKINNISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Απρεπέστατο χαρακτηρισμό χρησιμοποίησε στο Twitter κατά του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο τραπεζίτης Νατ Ρότσιλντ, για το «Kassiopi Project».

Ο τραπεζίτης, Νατ Ρότσιλντ, χαρακτήρισε «ανόητο» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σε μία σειρά από tweets στα οποία εξέφραζε την αντίθεσή του στο «Kassiopi Project». Ο 49χρονος τραπεζίτης, η οικογένεια του οποίου κατέχει ιδιοκτησία σε κοντινή απόσταση από την έκταση όπου δρομολογείται η επένδυση της NCH Capital στην Κέρκυρα, χαρακτήρισε την επένδυση ως «απόλυτη περιβαλλοντική καταστροφή» που οδηγεί την Κέρκυρα πίσω στη μαζική ανάπτυξη τύπου δεκαετίας του '70 με «μηδενική προσφορά στην τοπική οικονομία».

Όλα αυτά, έγιναν με αφορμή την επίσκεψη που πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για την επίσημη έναρξη των εργασιών του «Kassiopi Project» και τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που έλαβαν χώρα την ίδια ημέρα. Ο Ρότσιλντ χαρακτήρισε «ανόητο» τον Έλληνα Πρωθυπουργό «που προασπίζεται αυτό το έργο», ενώ περιέγραψε ως «φιάσκο» την άνω των 120 εκατ. ευρώ επένδυση στην περιοχή Ερημίτης στην Β.Α. Κέρκυρα.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ