Πολιτικη & Οικονομια

Νέα Δημοκρατία: Τι έγινε τελικά με τα 3 εκατ. ευρώ στο Documento

Το κυβερνών κόμμα καλεί με ανακοίνωση Αλέξη Τσίπρα και Νίκο Παππά να δώσουν απαντήσεις μετά τις αποκαλύψεις για το «παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέα Δημοκρατία - Τα κεντρικά γραφεία στην Πειραιώς
Νέα Δημοκρατία - Τα κεντρικά γραφεία στην Πειραιώς/© EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Η Νέα Δημοκρατία περιμένει απαντήσεις από Αλέξη Τσίπρα και Νίκο Παππά για τα 3 εκατ. ευρώ στο Documento μετά τις αποκαλύψεις Καλογρίτσα.

Ανακοίνωση από τη Νέα Δημοκρατία για το Documento, στην οποία το κυβερνών κόμμα ξεκαθαρίζει ότι «περιμένουμε απαντήσεις για τα 3 εκατ. ευρώ» από Νίκο Παππά και Αλέξη Τσίπρα.

Η Νέα Δημοκρατία σημειώνει ότι μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις Καλογρίτσα, «συμπληρώνεται το παζλ του παρακράτους των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Στην ανακοίνωσή της για το Documento, η Νέα Δημοκρατία καλεί τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Παππά να απαντήσει στα ακόλουθα ερωτήματα:

  1. Πήγαν όντως τα 3 εκατομμύρια ευρώ στην έκδοση του Documento;
  2. Πώς έγινε και ο εργαζόμενος σε μια εφημερίδα στην οποία μπήκαν τόσα εκατομμύρια, βρέθηκε ιδιοκτήτης;

Παράλληλα, η ΝΔ σημειώνει ότι η δικαιοσύνη οφείλει να διερευνήσει τις σκοτεινές διαδρομές, των εικονικών συμβάσεων, των εκατομμυρίων ευρώ και των μετοχών που άλλαζαν χέρια

H ανακοίνωση της ΝΔ για τα 3 εκατ. ευρώ στο Documento:

«Με τις αποκαλύψεις που έρχονται καθημερινά στο φως, συμπληρώνεται το παζλ του παρακράτους, των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

» Οι Ελληνες μαθαίνουν, δια στόματος των πρωταγωνιστών, αυτά που υποψιάζονταν. Σύμφωνα με τις νέες αποκαλύψεις,από την πλευρά του εργολάβου και επίδοξου καναλάρχη με τις πλάτες του «μαγαζιού», κ. Καλογρίτσα, ειπώθηκε στο δικαστήριο ότι τα 3 εκατομμύρια τελικά πήγαν στο Documento (προφανώς όχι για να ενισχυθεί ο αγώνας κατα της διαπλοκής και η "ανεξάρτητη" δημοσιογραφία, αλλά για να κάνει τη "βρώμικη δουλειά" του ΣΥΡΙΖΑ).

» Ο κ. Βαξεβάνης απαντά, ότι εκείνος δεν ήταν συνεταίρος αλλά ένας απλός εργαζόμενος! Ο οποίος, ώ του θαύματος, κατάφερε στη συνέχεια να γίνει ιδιοκτήτης. Για όλη αυτή τη δυσώδη ιστορία οφείλουν απαντήσεις ο Α. Τσίπρας και ο Ν. Παππάς που την έστησαν και όλοι οι εργολαβικά εμπλεκόμενοι.

» Πήγαν όντως τα 3 εκατομμύρια ευρώ στην έκδοση του Documento; Πως έγινε και ο εργαζόμενος σε μια εφημερίδα στην οποία μπήκαν τόσα εκατομμύρια, βρέθηκε ιδιοκτήτης; Η δικαιοσύνη παράλληλα οφείλει να διερευνήσει τις σκοτεινές διαδρομές, των εικονικών συμβάσεων, των εκατομμυρίων ευρώ και των μετοχών που άλλαζαν χέρια. Είναι ζήτημα Δημοκρατίας».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ