- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Ο Πολάκης υπερασπίζεται τον Παππά με αφορμή τη συνομιλία με Μιωνή
Ο βουλευτής Χανίων υποστήριξε ότι πρόβλημα θα υπήρχε αν ο Νίκος Παππάς έκανε όσα του ζητούσε ο επιχειρηματίας
Ο Παύλος Πολάκης υποστήριξε ότι όταν είσαι σε κυβερνητική θέση «δυστυχώς ή ευτυχώς συναντάς και ανθρώπους που δεν πρέπει να συναντήσεις»
Ο Παύλος Πολάκης υπερασπίζεται τον Νίκο Παππά, με αφορμή το ηχητικό της συνομιλίας με τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή.
Μιλώντας «Στο Κόκκινο», ο βουλευτής Χανίων υποστήριξε ότι πρόβλημα θα υπήρχε αν ο Νίκος Παππάς έκανε όσα του ζητούσε ο επιχειρηματίας.
Παράλληλα, ο Παύλος Πολάκης υποστήριξε ότι όταν είσαι σε κυβερνητική θέση «δυστυχώς ή ευτυχώς συναντάς και ανθρώπους που δεν πρέπει να συναντήσεις» ενώ κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι «με το παρακρατικό παρελθόν της δεν μπορεί να πάει σε εκλογές έχοντας ως αφήγημα το γελοίο επιχείρημα για το δήθεν παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ».
Αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση Παπαγγελόπουλου, ο κ. Πολάκης υποστήριξε ότι καταρρέει το αφήγημα περί σκευωρίας καθώς, όπως υποστήριξε, «αποδεικνύεται ότι ο άνδρας της Ράικου – η οποία ήταν για ενάμιση χρόνο η υπεύθυνη της Εισαγγελίας Διαφθοράς και αρμόδια για τη σχετική έρευνα – πήρε 1,7 εκατ. ευρώ χρεώνοντας το ελληνικό δημόσιο με ανύπαρκτους ασθενείς».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.