- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Θα κάψουμε, όποιον πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα
Απάντηση στις τουρκικές απειλές
«Όποιος πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα, θα τον κάψουμε και μετά θα δούμε ποιος είναι», η απάντηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κ/νου Φλώρου στην τουρκική προκλητικότητα.
Σκληρή είναι η απάντηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου στις τουρκικές προκλήσεις και δη στις δηλώσεις Τσαβούσογλου ότι δεν μπορούν τα ελληνικά νησιά να έχουν υφαλοκρηπίδα, διαμηνύοντας μιλώντας σε δημοσιογράφους πως «όποιος πατήσει τα ποδάρια του πάνω, πρώτα θα τον κάψουμε και μετά θα πάμε να δούμε ποιος ήταν».
«Ο Ερντογάν κάνει αυτά που λέει και εμείς κάνουμε αυτά που λέμε εμείς. Ξέρουμε απολύτως τι θα κάνουμε και στον Έβρο, και στα νησιά και σε ανοιχτή θάλασσα», ξεκαθάρισε επίσης ο στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.
Υπογράμμισε δε, την ετοιμότητα των ελληνικών δυνάμεων να ανταποκριθούν σ’ όλες τις προκλήσεις, χωρίς να αποκλείσει το ενδεχόμενο στρατιωτικής αντίδρασης εκ μέρους της Αθήνας. Στο πλαίσιο αυτό, παραδέχθηκε την άσκηση καθημερινής πίεσης από την Τουρκία, η οποία ενδέχεται να προκαλέσει κάποιο ατύχημα.
«Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι συγκροτημένος στρατός, ναυτικό και αεροπορία. Πολύ δύσκολα μπορείς να τα βάλεις μαζί τους και όποιος τα βάλει θα φύγει με πολύ μεγάλο κόστος και αυτό το ξέρουν οι γείτονες» συνέχισε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.
Πρόσθεσε δε, ότι «πλέον η Τουρκία ενοχλεί πολλά εθνικά συμφέροντα - του Ισραήλ, της Συρίας, της Αιγύπτου, της Γαλλίας, μεγάλου μέρους της Λιβύης, της Κύπρου, της Ελλάδας».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.