Πολιτικη & Οικονομια

Μπακογιάννης: Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ακούει... αλλά δεν βλέπει

«Εδώ και πολλά χρόνια γίνεται μία αέναη συζήτηση για το γήπεδο του Παναθηναϊκού»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπακογιάννης Γιαννακόπουλος
Μπακογιάννης Γιαννακόπουλος © EUROKINISSI/ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ

Απάντηση σε όσα ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου του για το γήπεδο του Παναθηναϊκού έδωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Απαντήσεις στους φίλους του Παναθηναϊκού έδωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης σχετικά με το πρότζεκτ του Βοτανικού, μετά και την ανακοίνωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου πως θα αποχωρήσει και από τον Ερασιτέχνη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπακογιάννης παραδέχθηκε πως «ο κόσμος της ιστορικής ομάδας ακούει αλλά δεν βλέπει», τονίζοντας όμως πως «προετοιμαζόμαστε μεθοδικά ώστε να μιλήσουμε με ολοκληρωμένη πρόταση με στρατηγική».

«Εδώ και πολλά χρόνια γίνεται μία αέναη συζήτηση για το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Εδώ και χρόνια ο κόσμος της ιστορικής ομάδας ακούει... αλλά δεν βλέπει. Εμείς δουλεύουμε. Προετοιμαζόμαστε μεθοδικά ώστε μέσα στο καλοκαίρι να μιλήσουμε με συγκεκριμένη και ολοκληρωμένη πρόταση, με στρατηγική. 

»Γιατί έχει έρθει η ώρα να περάσουμε στη λύση, όχι με λόγια αλλά με πράξεις. Πράξεις που περιλαμβάνουν μελέτη, σχέδιο, κοστολόγηση, και τη συνεννόηση όλων μας. Όχι ευχές, όχι εξαγγελίες αλλά μόνο έργο. Αυτό έχουμε μπροστά μας και αυτό επιδιώκουμε όλες οι πλευρές που το σχεδιάζουμε».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από την πλευρά του υπογράμμισε πως το ζήτημα του Βοτανικού θα αποτελέσει τον βασικότερο παράγοντα για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου ενώ επεσήμανε πως διάφοροι παράγοντες επιχειρούν να αδικήσουν τον σύλλογο και ζητούν από τον Παναθηναϊκό να δώσει την αξίας 300 εκατομμυρίων Λεωφόρο και να γίνει ενοικιαστής.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ