Πολιτικη & Οικονομια

Πολάκης υπερασπίζεται Παπαδημούλη για το πλούσιο «πόθεν έσχες»

Τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ ευχαρίστησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «ευχαριστώ! #Πολάκης»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τον κ. Πολάκη ευχαρίστησε με ανάρτησή του στο Twitter ο Δημήτρης Παπαδημούλης, για την υπεράσπισή του σχετικά με το πόθεν έσχες.

Κάλυψη στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, πρόσφερε ο Παύλος Πολάκης, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δημοσιοποίηση του «πόθεν έσχες» που κατέθεσε στη Βουλή, βάσει του οποίου εμφανίζεται να έχει αγοράσει οκτώ νέα ακίνητα το 2018 και να έχει υψηλές καταθέσεις. 

Μιλώντας στον Alpha, ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι τον καλύπτει η απάντηση του κ. Παπαδημούλη. «Είπε ότι έχει εύπορη γυναίκα, όταν πρωτομπήκε στην πολιτική ήταν πιο πλούσιος και από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και από τον Τσοχατζόπουλο και από τον Παπαντωνίου» καθώς, όπως συμπλήρωσε, «ήταν 25 χρόνια μηχανικός και είχε πλούσια γυναίκα». 

Ο κ. Πολάκης συμπλήρωσε ότι ο κ. Παπαδημούλης είχε εισοδήματα από τις ευρωβουλευτικές του θητείες. «Τα έφερε νομίμως και όχι μέσω off shore» και «αγόρασε 8 ακίνητα όχι από πλειστηριασμούς», «όλα είναι νόμιμα και φορολογημένα», για να προσθέσει ακολούθως ότι «δεν έκρυψε σπίτια στο Παρίσι σε υπεράκτιες εταιρίες». 

«Εγώ δεν θα δώσω τροφή κατασπάραξης ενός ανθρώπου την ίδια στιγμή που βοά ο τόπος γύρω γύρω με όλα αυτά που γίνονται με τα 125 ακίνητα του ενός» τόνισε ο κ. Πολάκης.  

Τον κ. Πολάκη ευχαρίστησε με ανάρτησή του σήμερα στο Twitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, κάνοντας λόγο για «καθαρή απάντηση από τον σύντροφο».

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Καθαρή απάντηση από τον σύντροφο Παύλο Πολάκη. Τον ευχαριστώ! #Πολάκης»

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ