Πολιτικη & Οικονομια

ΥΠΕΞ για Έβρο: Καμία ξένη δύναμη δεν βρίσκεται σε ελληνικό έδαφος

Κάνει λόγο για διασπορά fake news

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ypex1.jpg
ΥΠΕΞ © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Το υπουργείο Εξωτερικών διαμηνύει πως η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι ξέρει να υπερασπίζεται τα σύνορα Ελλάδας και Ευρώπης και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα

Καμία ξένη δύναμη δεν βρίσκεται σε ελληνικό έδαφος, καθιστά σαφές με ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών και κάνει λόγο για διασπορά fake news, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα. Επίσης, το υπουργείο Εξωτερικών διαμηνύει πως η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι ξέρει να υπερασπίζεται τα σύνορα Ελλάδας και Ευρώπης και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.

«Είναι ντροπή να υιοθετεί κάποιος fake news και να ισχυρίζεται ότι έχει καταληφθεί έδαφος της χώρας του από ξένη δύναμη. Η γελοιότητα συμπορεύεται με την ανευθυνότητα» αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Νωρίτερα ο υπουργός κ. Δένδιας απαντώντας σε κοινή δήλωση των τομεαρχών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Εξωτερικών Γιώργου Κατρούγκαλου και Εθνικής Άμυνας Θοδωρή Δρίτσα σημείωνε: «Τα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής και εθνικής άμυνας πρέπει να αντιμετωπίζονται με τη δέουσα σοβαρότητα». 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ