Πολιτικη & Οικονομια

Γκάφα στη Βουλή: «Τα έχει κάνει σκ@@, θα τη σκίσω,θα γίνει χαμός»

Ποια βουλευτής ξέχασε ότι υπήρχε ανοιχτό μικρόφωνο κι έκανε δημόσιο τον τηλεφωνικό της διάλογο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βουλή
Βουλή © EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Η Νάντια Γιαννακοπούλου ήταν μια από τους ψηφολέκτες στην ονομαστική μυστική ψηφοφορία, αλλά δεν κράτησε μυστική την τηλεφωνική της συνομιλία.

Η βουλευτής του  Κινήματος Αλλαγής, στη Βουλή, Νάντια Γιαννακοπούλου, υπέπεσε σε γκάφα,  όταν η συνομιλία της στο κινητό τηλέφωνο ακούστηκε στην τηλεόραση, καθώς είχε ξεχάσει ότι το μικρόφωνο μπροστά της ήταν ανοιχτό.

Ειδικότερα, η Νάντια Γιαννακοπούλου ήταν μια από τους ψηφολέκτες στην ονομαστική μυστική ψηφοφορία, που έγινε στη βουλή για τη διεύρυνση ή μη του κατηγορητηρίου σε βάρος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. Κάποια στιγμή χτύπησε το κινητό της, η βουλευτής το σήκωσε και άρχισε να μιλάει.

Όμως, δεν είχε καταλάβει ότι το μικρόφωνο μπροστά της ήταν ανοιχτό, με αποτέλεσμα να ακουστούν στην τηλεόραση σχεδόν όλα όσα έλεγε στο τηλέφωνο.

«Κάνουν πρότυπο την Πλάκα . Τι μπλέκουν τα πειραματικά με τα πρότυπα; Τα έχει κάνει σ@@@ά. Θα γίνει χαμός, θα την σκίσω. Σε κλείνω για είμαι ψηφολέκτης», ανέφερε και έκλεισε το τηλέφωνο, μην γνωρίζοντας ότι όσα είπε ακούστηκαν σε απευθείας μετάδοση.

Βουλευτής δεν ήξερε ότι το μικρόφωνο ήταν ανοιχτό και άρχισε τα "γαλλικά"

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ