Πολιτικη & Οικονομια

Κορωνοϊός - Άρση μέτρων: LIVE το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Τα νέα μέτρα στήριξης για εργασία, οικονομία και τουρισμό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυριάκος Μητσοτάκης - Κορωνοϊός: Διάγγελμα προς τους πολίτες για τα νέα μέτρα στήριξης
Κυριάκος Μητσοτάκης - Κορωνοϊός: Διάγγελμα προς τους πολίτες για τα νέα μέτρα στήριξης/© EUROKINISSI

Κορωνοϊός - Άρση μέτρων: Νέο διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους πολίτες - Δείτε το LIVE - Επιπλέον μέτρα στήριξης σε εργασία, οικονομία και τουρισμό.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα το νέο διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους πολίτες.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσιάζει το αναλυτικό σχέδιο της κυβέρνησης για την εργασία, την οικονομία και τον τουρισμό -τομείς που επηρεάστηκαν από την κρίση κορωνοϊού.

Στη στρατηγική της κυβέρνησης έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στη στήριξη των τουριστικών επιχειρήσεων και τη διασφάλιση των περισσότερων θέσεων εργασίας. Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 ξεκίνησε το τρίτο στάδιο στη διαδικασία που αφορά την επανεκκίνηση της οικονομίας και της κοινωνικής ζωής. Οι πρώτοι καταναλωτές πήγαν στα εμπορικά κέντρα (malls), εκπτωτικά χωριά και εκπτωτικά καταστήματα (outlets), τα οποία άνοιξαν, ενώ στα θρανία επέστρεψαν οι μαθητές Γυμνασίου, Α' και Β' Λυκείου.

Ο ημερήσιος αριθμός κρουσμάτων κορωνοϊού ολοένα και μειώνεται, με το Υπουργείο Υγείας και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας να μη σταματούν να επαναλαμβάνουν τη σημασία που έχει η τήρηση των αποστάσεων και των κανόνων υγιεινής καθώς και η χρήση προστατευτικής μάσκας ακόμα και σε χώρους που κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο.

Παρακολουθήστε ζωντανά το νέο διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη...

Ανακοινώσεις Κυριάκου Μητσοτάκη για τα μέτρα στήριξης της εργασίας, της οικονομίας και του τουρισμού

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ