Πολιτικη & Οικονομια

Βαξεβάνης εναντίον Σκουρλέτη: Όταν σε προωθεί ο ΄Άδωνις, είναι σχέδιο

Επίθεση κατά του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει μέσω twitter ο εκδότης του Documento

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κώστας Βαξεβάνης
Κώστας Βαξεβάνης © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Πυρά και υπονοούμενα ανάμεσα στον Κώστα Βαξεβάνη και τον Πάνο Σκουρλέτη με αφορμή την ενίσχυση στα ΜΜΕ μέσω της καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι»

«Σχέδιο» βλέπει ο εκδότης της εφημερίδας «Documento» και δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης πίσω από την επίθεση που δέχθηκε από τον Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργό Πάνο Σκουρλέτη, που έκανε λόγο για «αυριανισμό και νέο-αυριανισμό».

Η κόντρα των δύο κρατεί εδώ και καιρό καθώς ο Π. Σκουρλέτης δεν συνυπέγραψε ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ (όπως και οι Νίκος Βούτσης , Νίκος Φίλης, Ευκλείδης Τσακαλώτος), με την οποία διαμαρτύρονται λέγοντας ότι η εφημερίδα Documento αποκλείστηκε  από την κρατική ενίσχυση ύψους 11 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτό προκάλεσε τα πυρά του εκδότη Κώστα Βαξεβάνη.

Το βίντεο με τις δηλώσεις Σκουρλέτη που έκαναν πυρ και μανία τον Βαξεβάνη:

Ο Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στο Mega κληθείς να σχολιάσει την κριτική που δέχεται από τον εκδότη της εφημερίδας Documento, Κώστα Βαξεβάνη, έκανε λόγο για «αυριανισμό και νεο-αυριανισμό». Υπάρχει ένας διακριτός ρόλος ανάμεσα στους δημοσιογράφους και τα πολιτικά πρόσωπα. Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να πιάσω κάποιου είδους συζήτηση με τον κ. Βαξεβάνη. Άλλωστε, θα σας πω, ότι εδώ και χρόνια και εγώ και ο πολιτικός μου χώρος έχω αναπτύξει τα αντισώματά μου απέναντι στον αυριανισμό και τον νεό-αυριανισμό. Αυτό να είναι ξεκάθαρο» είπε με έμφαση.

Σκουρλέτης για Βαξεβάνη: Έχω αντισώματα στην υπόθεση του νεοαυριανισμού

Οι δηλώσεις Σκουρλέτη και μάλιστα το γεγονός ότι το βίντεο πήρε δημοσιότητα από την «Ομάδα Αλήθειας» αλλά και από τον υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη που το αναδημοσίευσε, προκάλεσαν την αντίδραση του Κ. Βαξεβάνη ο οποίος σε ανάρτησή του στο twitter σχολίασε ότι πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο και ότι οι αρχιτέκτονές του θα λάβουν την απάντηση όταν πρέπει.

Η ανάρτηση Βαξεβάνη κατά Σκουρλέτη:

«Όταν σε καλεί στο κανάλι ο Μαρινάκης για να βρίσεις Βαξεβάνη,σε κάνει προπαγανδιστικό video η Ομάδα Αλήθειας της ΝΔ και σε προωθεί ο Αδωνης, δεν πρόκειται για προσωπικό θέμα, αλλά για σχέδιο. Και το σχέδιο και οι αρχιτέκτονες θα λάβουν απάντηση όταν πρέπει».

vaxevanis-skourletis.jpg

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ